De câți primari, viceprimari și consilieri este nevoie pentru amplasarea unui singur container

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța avea nevoie de un container, pentru ca activitatea de donare de sânge să se desfășoare în condiții bune. L-a solicitat Primăriei Constanța.

„Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, viceprimarul Ionuț Rusu și consilierul local USR Mihai Ochiuleț s-au implicat pentru sprijinirea desfășurării ei în condiții optime.”, a anunțat Primăria Constanța, printr-un comunicat de presă.

„Astfel, având în vedere temperaturile scăzute care nu mai permit ca triajul epidemiologic să se desfășoare în aer liber sau în cortul amenajat în fața Centrului de Transfuzii, Primăria Constanța, cu sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, a amplasat un modul containerizat în care va fi efectuat triajul persoanelor care se prezintă pentru donarea de sânge.”, se mai spune în comunicat.

Pe lângă acțiunea de triere epidemiologică a potențialilor donatori, containerul va servi pentru asigurare unui mediu propice de așteptare, pentru completarea formularelor necesare și pentru asigurarea distanțării fizice a persoanelor care vor să-și ajute semenii, în contextul generat de pandemia de Covid-19.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Un comentariu

  • inchirierea unui container tip birou costa aproximativ 4 euro pe zi. Este constructie provizorie nu necesita autorizatie de construire.Se comanda prin e -mail .Se livreaza
    in 4 zile .Suplimentar se achita transport .Primarul.sa se implice in constructia unui nou spital …de containere se poate ocupa secretara

Leave a Reply

Your email address will not be published.