De ce a ridicat Confort Urban o mașină a Poliției Locale Constanța

O mașină a Poliției Locale Constanța a fost ridicată, sâmbătă, 25 martie, de o echipă a Confort Urban SRL.

În imaginile de mai sus se vede cum autoturismul Dacia Logan este transportat pe platformă în zona City Mall.

Pentru a aflat ce s-a întâmplat în acest caz, l-am sunat pe directorul societății, Teo Hira. Acesta ne-a explicat cum stau lucrurile.

Mașina Poliției Locale a avut o defecțiune tehnică. Pentru că nu se mai putea deplasa, o echipă a Confort Urban a fost chemată în ajutor.

„Luni dimineață le vom emite factura pentru serviciile de ridicare și de transport.”, a declarat Teo Hira pentru Constanța 100%.

Confort Urban este o societate aflată în subordinea consiliului municipal și se ocupă, printre altele, de ridicarea mașinilor parcate neregulamentar.

V-ar putea interesa și: Surpriză pentru un refugiat din Ucraina: Poliția Locală i-a ridicat mașina

Sursă foto: Facebook


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O aeronavă TAROM a aterizat de urgență după ce unul din membrii echipajului de comandă a avut o problemă medicală

sâm mart. 25 , 2023
O aeronavă TAROM a aterizat de urgenţă, sâmbătă după-amiaza, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Bucureşti, din cauza unei urgenţe medicale a unuia dintre membrii echipajului de comandă. „Compania TAROM informează că din cauza unei urgenţe medicale a unuia dintre membrii echipajului de comandă, aeronava care efectua zborul RO 7673 […]

V-ar putea interesa și: