VIDEO. De ce a venit la Delfinariul din Constanța Robert Gojceta, unul din cei mai importanți experți din lume în mamifere marine

Robert Gojceta, curator de animale marine la Attica Park – Atena, Grecia, membru în comitetul de specii în cadrul Asociației europene pentru animale acvatice, cu 25 de ani de experiență în studiul comportamentului delfinilor și orcilor, este prezent zilele acestea la Delfinariul din Constanța.

Am discutat cu directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța despre această vizită, dar și cu Robert Gojceta, care ne-a acordat un interviu. Puteți urmări declarațiile mai jos.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constănțenii stau cu orele la coadă la R.A.R. Zeci de mașini cu numere de Bulgaria se înmatriculează în România

lun feb. 6 , 2017
Sute de constănțeni stau, de câteva zile, la cozi mari, la sediul din Constanța al Registrului Auto Român. Printre ei, foarte mulți cu numere re Bulgaria, care vor să-și înmatriculeze automobilul în România. Odată cu eliminarea timbrului de mediu si a altor taxe, numărul de persoane care doresc să-și înmatriculeze […]
rar

V-ar putea interesa și: