De ce conducea șoferul lui IPS Teodosie cu 235 km/oră? „Trebuia să ajung la maslu. Dacă mașina a dus…”

Arhiepiscopul Tomisului a explicat miercuri, într-o conferință de presă, de ce şoferul său circula cu 235 km/h pe Autostrada Soarelui. Ierarhul i-a spus că trebuie să ajungă la un maslu şi că trebuie „să ţină ritmul”.

IPS Teodosie a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, de ce şoferul său a mers cu viteza de 235 km/h pe Autostrada Soarelui, în această vară, fiind depistat de radar. 

“Nu ştiu, că nu mă uit la kilometraj. Nici nu ştiu dacă a fost aşa. Trebuia să ajung la un maslu. I-am spus: Vezi, să ţii ritmul să ajungem la maslu!”, a replicat el.

Întrebat dacă şoferul a ajuns la viteza de 235 km/h pe oră, ÎPS Teodosie a răspuns:

„Probabil. Dacă maşina a dus…”.

Un Mercedes-Benz în care se afla arhiepiscopul Tomisului a fost înregistrat de radar în timp ce avea o viteză de 235 km/h pe Autostrada Soarelui, la începutul lunii august, iar şoferul a rămas fără permis pentru 120 de zile şi a primit o amendă de 2.900 de lei. Șoferul era un fost politician. Detalii în articolul de mai jos.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Programul piețelor din Constanța de sărbători

mie dec. 21 , 2022
Administrația Fondului Imobiliar S.R.L. anunță că, în perioada Sărbătorilor de iarnă, programul pieţelor agroalimentare administrate de societate va fi următorul: •          23 decembrie 2022 – PROGRAM NORMAL – 07:30 – 18:00; •          24 decembrie 2022 – 07:30 – 14:30; •          25, 26 decembrie 2022 – ÎNCHIS; •          27 – 30 […]

V-ar putea interesa și: