De ce e Lacul Tăbăcărie plin de gunoaie. VIDEO

lac tabacarie (2)

Lacul Tăbăcărie este un fel de groapă de gunoi a unor constănțeni. Deși au fost mai multe operațiuni de ecologizare, în multe locuri acesta arată ca o ghenă. Așa se întâmplă, de exemplu, pe latura dinspre bulevardul Mamaia, aproape de Pavilionul Expozițional.

Motivul: pescarii amatori care își petrec zilele frumoase acolo. Exact lângă locul în care se așează aceștia, în apă apar tot felul de gunoaie, de la PET-uri de bere la pahare de unică folosință de cafea, cumpărare de la Mc Donalds.

Un prieten m-a anunțat că lacul a ajuns și… spălătorie auto. Sâmbăta trecută, cineva își spăla mașina pe mal. Din păcate, momentul nu a fost fotografiat.

Oricâte episoade de ecologizare s-ar face, acestea par inutile în fața nesimțirii unora. Soluția, probabil, ar fi ca zona să fie monitorizată, poate și cu camere video, iar cei care aruncă gunoaie să fie amendați.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Airsoft6, mereu la dispoziția pasionaților de adrenalină

Wed Apr 20 , 2016
Tot mai mulți români descoperă primăvara aceasta o metodă inedită de a îmbina mișcarea în aer liber cu adrenalina, luând cu asalt, week-end de week-end, terenurile de airsoft de lângă marile orașe. Pentru că nevoile lor sunt din ce în ce mai diverse și mai exigente, magazinul online Airsoft6 le […]