De ce m-a certat Stelian Ion VIDEO

Stelian Ion

Stelian Ion s-a supărat pe mine. Și, în opinia mea, fără motiv. A fost invitat, zilele trecute, în emisiunea „Realitatea locală”, pe care o moderez la postul Dobrogea TV.

După o oră de discuții, în care, evident, și-a putut exprima opiniile despre toate subiectele abordate, l-am întrebat ce îl califică, din punct de vedere financiar, să conducă un oraș de 300.000 de locuitori, în condițiile în care nu a realizat mai nimic, din punct de vedere financiar, pe plan personal.

„Sunteți puțin răutăcios, dar o să vă răspund”, mi-a spus deputatul.

Răspunsul îl puteți vedea mai jos.

„Eu am muncit foarte mult și ce am realizat am realizat prin forțe proprii, atât cât am realizat ca avocat: Pe mine mă califică echipa pe care o am și mă recomandă lupta pe care am dus-o patru ani de zile în Parlamentul României”, a spus Stelian Ion, ocolind puțin întrebarea.

Mi-a reproșat că sugerez că numai un nabab poate conduce un oraș, lucru complet eronat. Menționasem asta de la început.

Stelian Ion este născut în același an cu mine și nu a reușit să-și cumpere o casă, a beneficiat de o garsonieră de la ANL (de două, de fapt, dacă ținem cont de schimbul făcut).

Mi se pare o întrebare pertinentă. Sunt convins că nu poți conduce bine un oraș, din punct de vedere economic, dacă nu îți conduci propria viață eficient.

Stelian Ion a spus să îi analizez programul de guvernare, care este realist. L-am analizat. Din 28 de proiecte, 20 au ca sursă de finanțare fondurile europene. Nu ni se spune nimic despre costuri, despre perioadă de implementare, ci numai că vor fi finanțate din fonduri europene. Din păcate, e mai simplu să scrii asta pe un pliant decât să o faci în realitate.

Citește și: Nouă nu ne-a dat nimeni o locuință de la ANL. Am făcut credite și datorii pentru un apartament și am muncit din greu să le achităm

One thought on “De ce m-a certat Stelian Ion VIDEO

  1. Ce proiecte ai avut în parlament amărâtul, ai fi în stare să-ți iei și locuinta la hari Coandă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Bola: „Să sperăm, pentru binele locuitorilor din Agigea, că vor avea o nouă administrație din aceasta toamnă”

Thu Aug 27 , 2020
Bogdan Bola, directorul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, a postat, pe pagina sa de Facebook, un articol publicat de ziarul nostru. Mesajul transmis de Bola este simplu și cât se poate de clar: „Să sperăm, pentru binele locuitorilor din Agigea, că vor avea o nouă administrație din aceasta toamnă.” […]

V-ar putea interesa și: