De ce nu are Constanța parcuri noi

Așa arată fostul RAR, zona în care ar fi trebuit să existe un parc. Foto: Constanța 100%, 23 mai 2023

Administrația condusă de Vergil Chițac, PNL, a promis că va crea câte trei hectare de spații verzi în fiecare an. Obligația a fost asumată prin contractul de management de fostul city manager, Felicia Ovanesian.

Aceasta a recunoscut însă acum, în emisiunea „Punctul pe i”, la Tomis TV, că obiectivul nu este realizabil pentru că nu există terenuri suficiente.

Ba mai mult, a dezvăluit și că două proiecte ale primăriei pentru înființarea unor parcuri mici – dar necesare – bat pasul pe loc. Este vorba despre parcurile anunțate în cartierele Veteranilor și în Compozitorilor (în locul fostului RAR).

De circa un an, în ambele cazuri nu se întâmplă mai nimic.

Felicia Ovanesian a spus că primarul Chițac așteaptă, la sugestia unei directoare din primărie, fonduri europene, care nu vor însă de ajuns.

„Banii la care putem spera din fonduri europene pentru regenerare zone verzi în niciun caz nu ajung pentru ambele proiecte. În niciun caz. Eu, în locul domnului primar, m-aș fi apucat să fac parcul de la RAR, care costă două, trei, patru milioane de lei. Nu e niciun capăt de țară, chiar nu e. Și să-l fac pe cel din Veterani, poate chiar îmbunătățit, din fonduri europene. Nu a dorit doamna Merlă.”, a spus Felicia Ovanesian.

Vă reamintim că Primăria Constanța a cheltuit într-un singur an circa 5 milioane de lei pentru a închiria beculețe de Crăciun. Cu acești bani se putea face un parc nou.

Recomandări:

Felicia Ovanesian, dezvăluiri despre corupția din Primăria Constanța

Cum au fost omorâți teii din Constanța. La ce pericol ne-a expus primarul


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

6 thoughts on “De ce nu are Constanța parcuri noi

 1. 😂😂😂😂😆😆😆
  Cel Mai neaspa „oras” din Romania
  Plin de transfer,sparturi,mizerie,caini,tzigoine si hotzii multi.
  Fara perspective,fara posibilitate de dezvoltare.
  O Mizerie de oras.

 2. Felicia asta înainte de a dat afara cea făcut ,este ușor să bârfești,asta fac numai frustrați….nu că mi-ar fi drag CHITAC

 3. Pentru ca nu este in stare ,atata poate chitac de unde vreti mai mult .Atat il duce capul .

 4. Pai hai sa vedem ce au făcut toți primarii de la Neagoe până la Chirac ,,,au dat liber la construcția de blocuri ….nu?și atunci ce mai așteptăm??? Pe ei???nu?

 5. Eu cred ca Doamna Ovanesian vrea sa o scoată vinovata pe Doamna Merla ptr ca Dansa cât a fost City Menger nu a putut sa o controleze și pe Doamna Merla .Cum a făcut cu alte Direcții din Primărie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Din noaptea aceasta se întrerupe apa în mai multe zone din municipiul Constanța, Năvodari și Mamaia

mar mai 23 , 2023
În perioada 23 mai 2023, ora 23.00 – 24 mai 2023, ora 22.00, la nivelul Stației de Tratare și Pompare Constanța Nord și al surselor Cișmele din municipiul Constanța, dar și la sistemul centralizat din zona Hanul Piraților – Năvodari se vor realiza lucrări de înlocuire a unor vane cu […]

V-ar putea interesa și: