De ce nu e bine să-ți inviți calul la petrecere, în casă

https://youtu.be/TIROVEdBVAI

Dacă dai o petrecere în casă, unul dintre lucrurile pe care nu ar trebui să-l faci este să-ți inviți calul. În caz contrar, o să ai probleme cu poliția.

Au simțit-o pe pielea lor niște petrecăreți din Călărași. Poliția s-a sesizat de mai mulți cetățeni după ce în mediul online au apărut imagini de la o petrecere la care invitat a fost un cal.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași s-au sesizat și au efectuat verificări cu privire la încălcarea normelor privind protecția animalelor și a respectării măsurilor de protecție impuse pe perioada stării de alertă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele din filmare, aceștia fiind 8 bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 46 de ani, din comuna Nana, județul Călărași.

Au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020, în valoare de 21.500 de lei.

„Cu privire la animalul apărut în filmare, acestuia nu i-au fost aplicate agresiuni și nu a fost supus altor rele tratamente de către persoanele prezente, iar în urma actului de teribilism al unuia dintre bărbați în încercarea de a ridica calul pe umeri, menționăm că atât cabalina, cât și bărbatul, nu au suferit vreo leziune, prin acest act nefiind încălcată nicio normă din domeniul protecției animalelor.”, au transmis polițiștii.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “De ce nu e bine să-ți inviți calul la petrecere, în casă

  1. Comuna Nana, din județul Călărași. 2495 locuitori, dintre care 525 inlocuitori, intre care si ei. Sa se afle masa calului. A cui? A calului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polițiștii au dat zeci de amenzi în ultimele 24 de ore

Dum nov. 14 , 2021
Polițiștii constănțeni au dat zeci de amenzi în ultimele ore, în urma acțiunilor desfășurate în tot județul. La data de 13 noiembrie a.c., polițiștii orașului Năvodari, împreună cu polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale, au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, […]

V-ar putea interesa și: