De ce nu-i bine să-ți crești calul în oraș

Mai mulți constănțeni au aflat, astăzi, că nu-i bine să-ți crești calul chiar în oraș, pentru că riști să fii amendat.

Au aflat asta după ce polițiștii locali, în colaborare cu reprezentanți ai Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța, inspectori ai Serviciului de Igienă Publică și lucrători ai firmei de salubrizare SC. Polaris M Holding au controlat strada Munții Tatra din cartierul constanțean Palas, în scopul salubrizării și menținerii curățeniei zonei, depistării persoanelor care locuiesc în zonă și care nu dețin forme legale ori care cresc animale, precum și pentru verificarea legalității construcțiilor.

În cadrul acțiunii s-au desfășurat următoarele operațiuni:

  • s-a aplicat un număr 26 sancțiuni contrevenționale (amenzi pentru creșterea animalelor, executarea de lucrări improvizate, tulburarea ordinii și liniștii publice, nemenținerea unei permanente stări de cuățenie de jur împrejurul imobilelor pe care le dețin) în valoare totală de 5.600 lei.
  • s-au luat măsuri de igienizare a zonei de către lucrători ai SC Polaris M Holding SRL;
  • s-a dispus desființarea lucrărilor improvizate, nelegal realizate.

Astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterea încălcării normelor legale în vigoare.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Încă un copil s-a rănit într-un loc de joacă din Constanța. Ce face primăria?

mar mai 8 , 2018
Un părinte din orașul Constanţa a depus o sesizare la Protecția Consumatorilor în care reclama că fiul său, în vârstă de doi ani şi jumătate, s-a lovit în locul de joacă amenajat în portul Tomis. Șeful instituției, Horia Constantinescu, a fost la fața locului, unde era postat un afiș: „Atenţie, […]

V-ar putea interesa și: