De ce nu mai candidează pentru un nou mandat Ștefan Mihu, senator PSD

Stefan-Mihu-senator-PSD-Constanta

Ștefan Mihu este unul dintre parlamentarii PSD de Constanța. A ajuns în această poziție datorită profesionalismului, nu jocurilor politice. Dovadă este și faptul că a devenit trezorier al partidului, o funcție deloc ușoară, de care s-a achitat cu brio.

Ștefan Mihu nu va mai candida pentru un nou mandat. A explicat de ce, elegant și ușor ironic, pe pagina sa de Facebook.

„Dragi prieteni ,
Framintarile care au avut loc in ultimele zile in PSD Constanta m-au determinat sa ma retrag din lista de candidati pentru alegerile parlamentare, pentru a lasa loc celor care se incadreaza cel mai bine in conceptul de “meritocratie “, asa cum este inteles de conducerea partidului.
Multumesc celor care m-au sustinut pe parcursul mandatului de senator.
Doresc succes tuturor candidatilor!”

Lista candidaților PSD pentru parlamentare, care s-a făcut și refăcut de mai multe ori, va fi bătută în cuie azi.Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avarie RAJA pe strada Mihai Eminescu din Constanța

mie oct. 21 , 2020
Pentru remedierea unui branșament avariat, de la intersecția străzilor Mihai Eminescu cu Alexandr  S. Pușkin, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. au fost nevoite să blocheze traficul auto pe strada Mihai Eminescu, tronsonul delimitat de străzile Decebal și Alexandr  S. Pușkin, astăzi – 21 octombrie 2020, în intervalul orar 08.30 – 14.30. În […]
raja

V-ar putea interesa și: