De ce s-a aruncat Simona Halep îmbrăcată în râul Vltava

De ce s-a aruncat Simona halep îmbrăcată în râul Vltava

Simona Halep a sărit îmbrăcată în apele râului Vltava din capitala Cehiei, Praga.

„Am promis ieri că dacă o să câştig voi sări, aşa că…”, a explicat ea, pe reţele de socializare.

Era îmbrăcată cu un tricoul al sponsorului său, Nike, pe care era inscripționat: „Just Do It”.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, a câştigat, astăzi, turneul de categorie WTA International de la Praga, după ce a învins-o, în finală, cu 6-2, 7-5, pe belgianca Elise Mertens, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 3.

Acesta a fost primul turneu disputat de Simona Halep din februarie, după întreruperea circuitului feminin cauzată de pandemia de coronavirus. Pentru sportiva română, succesul de la Praga Open este trofeul cu numărul 21 din carieră, al doilea în acest an, în 38 de finale jucate.

Simona Halep i-a lăudat pe organizatorii Praga Open, după ce a câştigat trofeul, precizând că s-a simţit în siguranţă la competiţia din capitala Cehiei, dar a recunoscut că s-a plictisit în cameră, unde a fost izolată pe perioada turneului, din cauza măsurilor sanitare luate în urma pandemiei de coornavirus.

Vltava este cel mai lung râu din Cehia.

Sursă foto: Faceboo/SimonaHalep

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Incendiu la un hotel din stațiunea Venus

Sun Aug 16 , 2020
Un incendiu a izbucnit, duminică seară, la hotelul Sunquest din stațiunea Venus, într-o cameră aflată la etajul 5. Pompierii de la ISU Dobrogea au salvat patru persoane doi adulți și doi copii, rămase blocate în cameră, și au intervenit pentru a lichida focul. Ceilalți turiști au fost evacuați. „A fost […]