De ce ține CCINA blocată o parcare când nu o folosește?

Deși este liberă și în zonă nu este niciun loc disponibil, parcarea CCINA este blocată

Sâmbăta trecută, la Liceul Decebal din Constanța a avut loc faza județeană a concursului de matematică Tomis, pentru elevii din clasele V -VIII.

Zona în care se află liceul este extrem de aglomerată. Pentru părinții care și-au dus copii la concurs (din tot județul), să găsească un loc de parcare a fost un chin și o loterie.

„M-am învârtit zeci de minute în zonă. Pe o rază de câteva sute de metri nu era niciun loc liber. În schimb, parcarea Camerei de Comerț era liberă, dar era blocată cu o bandă. Nu știu ce regim juridic are, dar nu e parcare subterană, construită de ei, este vorba despre teren public. Nu înțeleg de ce era blocată parcarea sâmbătă, în condițiile în care nu era nicio mașină acolo. Mai mult ca sigur, la CCINA nu se lucra. E bătaie de joc. Cu ce deranja dacă parcam acolo cinci minute, până îmi duceam copilul la concurs?”, ne-a scris un părinte revoltat.

Imaginile din acest articol sunt realizate sâmbătă, 12 mai, în jurul prânzului.

ccina parcare

Parcarea CCINA de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu

Considerăm că CCINA și Primăria Constanța ar trebuie să analizeze propunerea cititorului nostru și să permită parcarea în spațiul blocat, în prezent, de către CCINA, cel puțin în weekend, când Camera de Comerț este închisă.

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa este o organizație autonomă privată, cu personalitate juridică, neguvernamentală, fără scop patrimonial, non profit, creată pentru a reprezenta, apăra şi susţine interesele membrilor săi şi ale comunităţii de afaceri, în raport cu autoritățile publice şi cu organismele din ţară şi din străinătate.

Sprijină jurnalismul independent. Poți dona aici:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.