De Kurban Bayramı, UDTR va distribui pachete cu carne în toată țara, cu sprijinul Federaţiei Turcilor din Olanda

Fedbi Osman

Etnicii turci sărbătoresc, în perioada 28 iunie – 1 iulie, una dintre cele mai mari sărbători religioase a Islamului, Kurban Bayramı (Sărbătoarea Sacrificiului).  

Kurban Bayramı comemorează gestul de sacrificiu al Profetului Ibrahim, cel care, pus să aleagă între dragostea faţă de unicul său fiu şi adoraţia pentru Allah, optează pentru confirmarea devotamentului faţă de divinitate. Sărbătoarea Sacrificiului constituie pentru noi, etncii turci, un nou moment de reflecţie asupra valorilor noastre spirituale şi totodată, unul de a ne manifesta grija şi respectul faţă de semenii noştri. În aceste zile de sărbătoare, UDTR va distribui pachete cu carne din animale sacrificate (ovine şi bovine) prin intermediul comisiei de religie şi cu sprijinul Federaţiei Turcilor din Olanda la sucursalele din întreaga ţară.

„Fie ca, aceste zile de sărbătoare să vă  umple sufletele de bucurie, mulţumire sufletească  şi  să vă găsească sănătoşi! Cei care au reuşit în acest an să îndeplinească ritualul pelerinajului la locurile sfinte, Mecca şi Medina, să poarte pururi în suflet, un gând pios pentru întreaga omenire! Sărbători binecuvântate să aveţi! Kurban bayramınız mübarek olsun!”, a transmis preşedinte UDTR, ing. Fedbi Osman (foto).


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atenție, constănțeni și turiști! A început să se decoperteze și bulevardul 1 Mai

mar iun. 27 , 2023
Primăria Constanța a anunțat că începând de astăzi, 27 iunie, pe bulevardul 1 Mai, tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la intersecția cu strada 1 Mai vechi (fostul magazin Billa) și Gară, se decopertează stratul de uzură a carosabilului.   Lucrările se vor derula până vineri pe câte un sens […]

V-ar putea interesa și: