De la arme automate la telefoane în foc continuu, în lupta împotriva covid-19

Unul din cei 1.268 de militari care răspund apelurilor cetățenilor este caporalul Alina Vulcan. Face parte din Batalionul 2 Infanterie „Călugăreni” și în ultimele luni și-a desfășurat activitatea într-un Call Center care a avut o medie de peste 1.000 de apeluri pe zi.

În cei 4 ani, caporalul Alina Vulcan a participat la exerciții naționale și internaționale, la o misiune în Teatrul de Operații Afganistan și a obținut rezultate rezultate sportive notabile.

În anul 2018 s-a clasat pe locul I la concursul „soldatul anului”, etapa pe Brigada 1 Mecanizată „Argedava”.

Anul trecut, alături de colegii săi din Batalionul 2 Infanterie „Călugăreni”, a fost în sprijinul autoritățile în lupta împotriva COVID-19, iar anul acesta, începând din luna ianuarie, este în sprijinul cetățenilor care întâmpină dificultăți cu programarea la vaccinare.

Deși a fost o perioadă plină de provocări, iar militarii sunt instruiți pentru alte tipuri de misiuni, Alina Vulcan se bucură că a avut ocazia să fie în sprijinul românilor.

Până astăzi au fost preluate peste 950.000 de apeluri în cele 47 de structuri Call-Center cu 501 linii telefonice.

În total, 1.268 de militari asigură suportul celor care întâmpină dificultăți cu programarea la vaccinare și sprijinul direcțiilor de sănătate publică județene.

Sursă foto: RO Vaccinare

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.