De la Marea Neagră la zăpezile de pe Kilimanjaro

mihai nenciu nicu rotaru alpiniști aconcagua
Mihai Nenciu și Nicu Rotaru pe Aconcagua

Mihai Nenciu și Nicu Rotaru, superconstănțenii care și-au propus să cucerească cele mai înalte piscuri de pe cele 7 continente ale Pământului, au fost invitații de moderatorului Mihai Petre la Tomis TV.

Când și unde a pornit pasiunea lor pentru sporturile extreme, cât de importantă este relația de prietenie într-o echipă de cățărători, cum se pregătesc și care a fost cea mai mare provocare de pe pământ românesc, ce presupune escalada unui vârf de peste 5.000 m. și ce este proiectul SevenSummits, cine i-a ajutat până acum, cum s-au simțit atunci când au ajuns pe Aconcagua și în cât timp vor ataca Everestul sunt doar câteva dintre subiectele atinse în emisiunea “Fără Mască”.

O ediție despre prietenie, motivație, exemplu, performanță și depășirea limitelor.

V-ar putea interesa și:

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Ludovic Orban despre BMW-urile cumpărate de Poliție: „Mi se pare scandalos ceea ce s-a întâmplat și mă mir că DNA, până astăzi, nu s-a autosesizat”

Fri Sep 30 , 2022
Ludovic Orban, președintele Partidului Forța Dreptei, a comentat vineri, în emisiunea „Punctul pe i”, difuzată de postul Tomis TV și moderată de jurnalistul Cristian Hagi, contractul prin care Poliția Română cumpără câteva sute de autoturisme BMW. „În mandatul meu de premier nu s-au achiziționat BMW-uri de la prietenul domnului președinte, […]