De la Marea Neagră la zăpezile de pe Kilimanjaro

mihai nenciu nicu rotaru alpiniști aconcagua
Mihai Nenciu și Nicu Rotaru pe Aconcagua

Mihai Nenciu și Nicu Rotaru, superconstănțenii care și-au propus să cucerească cele mai înalte piscuri de pe cele 7 continente ale Pământului, au fost invitații de moderatorului Mihai Petre la Tomis TV.

Când și unde a pornit pasiunea lor pentru sporturile extreme, cât de importantă este relația de prietenie într-o echipă de cățărători, cum se pregătesc și care a fost cea mai mare provocare de pe pământ românesc, ce presupune escalada unui vârf de peste 5.000 m. și ce este proiectul SevenSummits, cine i-a ajutat până acum, cum s-au simțit atunci când au ajuns pe Aconcagua și în cât timp vor ataca Everestul sunt doar câteva dintre subiectele atinse în emisiunea „Fără Mască”.

O ediție despre prietenie, motivație, exemplu, performanță și depășirea limitelor.

V-ar putea interesa și:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ludovic Orban despre BMW-urile cumpărate de Poliție: „Mi se pare scandalos ceea ce s-a întâmplat și mă mir că DNA, până astăzi, nu s-a autosesizat”

vin sept. 30 , 2022
Ludovic Orban, președintele Partidului Forța Dreptei, a comentat vineri, în emisiunea „Punctul pe i”, difuzată de postul Tomis TV și moderată de jurnalistul Cristian Hagi, contractul prin care Poliția Română cumpără câteva sute de autoturisme BMW. „În mandatul meu de premier nu s-au achiziționat BMW-uri de la prietenul domnului președinte, […]

V-ar putea interesa și: