De mâine, deșeurile reziduale și reciclabile se colectează în Constanța pe timpul nopții

Polaris M Holding anunță că de mâine, 10 octombrie, deșeurile reziduale și reciclabile se colectează în Constanța între orele 22.00 și 06.00.

„PENTRU A NU BLOCA ACCESUL, VĂ RUGĂM SĂ NU PARCAȚI MAȘINILE ÎN ZONA PLATFORMELOR DE COLECTARE!”, transmit cei de la Primăria Constanța.

„Tot pe timpul nopții se vor colecta deșeurile și în zonele de case. Se păstrează același grafic stabilit cu operatorul de salubrizare, doar că pubelele vor fi scoase seara. Așadar, dacă ziua de colectare a deșeurilor era luni, vă rugăm să nu scoateți pubelele mâine dimineață, ci mâine seară.”, au precizat reprezentanții Polaris.

De asemenea, operațiunile de stropire, măturare și spălare a căilor publice se vor executa tot în același interval orar, 22:00-06:00.

CONTĂM PE AJUTORUL DUMNEAVOASTRĂ SĂ FACEM CONSTANȚA CURATĂ!

Polaris M Holding

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Arin Panait, un modelist de excepție, a încetat din viață

Dum oct. 9 , 2022
Arin Panait, creatorul Grupului Constanţa de altădată, a încetat din viață ieri dimineață, plecând spre o lume mai bună. „Constănțeanul Arin Panait era un cunoscut modelist. Cuvintele sunt prea puține pentru a-l descrie. Toată viața a fost un om special, un om cu un suflet mare, care a bucurat oameni. […]

V-ar putea interesa și: