De Ziua Educației, la Delfinariu și Planetariu au fost suplimentate reprezentațiile

Ziua de 5 octombrie este desemnată, pe plan mondial, sărbătoarea profesională a profesorului, cunoscută drept Ziua Mondiala a Educației. În timp ce unii dascăli și-au luat liber, alții au ales să profite de ocazie pentru a-i mai învăța ceva în plus pe elevi. Astfel, unul din locurile unde copii pot învăța ceva nou este Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța.

La Delfinariu, Microrezervație, Păsări exotice, Planetariu sau Acvariu s-au anunțat deja grupuri de copii însoțiți de cadre didactice, pentru a afla lucruri noi.

Pentru a putea ca toți cei care aleg acest mod de a-și petrece ziua, acolo unde accesul se face pe bază de program – Delfinariu și Planetariu, au fost suplimentate reprezentațiile.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Delfinariul organizează două reprezentații pe zi. Vezi orele și tarifele de intrare

Wed Oct 5 , 2022
Pentru că suntem în extrasezon, la Delfinariu se mai organizează doar două reprezentanții cu delfini, zilnice. Alte două sunt susținute de leii de mare. Program Delfinariu de la 1 octombrie 2022: Demonstrații cu delfini – luni – duminică: 11.00, 15.00 Demonstrații cu leii de mare – luni – duminică: 12.00, […]