Decapitări politice în ALDE Constanța. Learciu nu și-a plătit cotizația!

ALDE Constanța trece printr-o perioadă de decapitări politie.

Astăzi, partidul a anunțat că, incepand cu data de 29.08.2018, Learciu Dumitru Daniel, Marian Ciciu si Ionel Rusu si-au pierdut calitatea de membru ALDE, prin radiere.

Radierea, spun reprezentanții partidului, s-a făcut conform art. 14, alin.2, lit. a), coroborat cu art. 103 din Statutul ALDE.

Articolul respectiv spune că radierea se face „ca urmare a neplății cotizației sau a contribuțiilor stabilite în conformitate cu art. 103, timp de mai mult de șase luni”.

Iată ce spune și articolul 103:

  1. Membrii partidului plătesc o cotizaţie lunară al cărei cuantum este stabilit de către Biroul Politic Teritorial.
  2. Biroul Politic Executiv stabileşte o cotizaţie lunară pentru persoanele alese sau numite în funcţiile de conducere în structurile partidului său în funcțiile politice din administraţia publică centrală, precum şi pentru parlamentari şi parlamentarii europeni.
  3. Biroul Politic Executiv stabilește o contribuție financiară lunară pentru filiale.
  4. Biroul Politic Teritorial stabileşte o cotizaţie lunară pentru membrii filialei, structurile de conducere la nivelul filialei, precum și pentru persoanele alese sau numite în funcţii de conducere în administraţia publică locală.

Learciu este și vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța. Unul din cei mai șterți vicepreședinți ai CJ din câți au văzut vreodată. Îmi aduc aminte că, la o conferință de presă a conducerii instituției, a venit, s-a așezat la masă, n-a spus nici „Bună ziua” și a plecat. De altfel, persoane importante din CJ au declarat că acesta nici măcar nu mai dădea pe la birou, fiind de negăsit.I s-a reproșat și faptul că a fost inexistent în media. Personal, am încercat să-l aduc de mai multe ori într-o emisiune TV, ca invitat, dar m-am lovit de fiecare dată de un zid.

Este evident că, după ce a fost dat afară din partid, Learciu va zbura și din funcția de la CJ. Ne întrebăm ce a făcut dl. Learciu pentru banii – mulți – pe care i-a încasat și în încasează de la CJ? Raportul său de activitate, la care este obligat, conform legii, este de negăsit.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O româncă a fost numită ministru al Sportului în Franța

mar sept. 4 , 2018
În Franţa, preşedintele Emmanuel Macron a procedat la o remaniere guvernamentală. În postul de ministrul al Sporturilor a fost numită fosta campionă de nataţie, Roxana Mărăcineanu. Numirea Roxanei Mărăcineanu în guvernul de la Paris este fără îndoială o plăcută surpriză în primul rînd pentru români. Roxana Mărăcineanu o înlocuieşte pe […]
Roxana Mărăcineanu

V-ar putea interesa și: