Decebal Făgădău a mers cu trenul la mitingul PSD din București

Decebal Făgădău in tren
Decebal Făgădău în tren (sursa: Facebook/USR Constanța)

Decebal Făgădău, președintele Organizației Municipale a PSD Constanța și primarul municipiului, a mers cu trenul la mitingul PSD din București.

Imaginea cu D. Făgădău în tren a fost publicată de USR Constanța, pe pagina de Facebook, însoțită de următorul comentariu:

„Imaginea primarului Constanţei stând într-un colţ în trenul spre mitingul de la București, ne arată cum a fost condus orașul nostru în ultimii ani. O conducere formată din oameni mici, îndreptată către interesul de partid și care răspunde la chemarea șefilor de partid, lăsând în urmă un oraș gri fără perspective pentru viitor.”

Primarul Constanței a preferat, așadar, să-și lase acasă automobilul de lux pe care îl conduce. Este vorba despre un BMW seria 5, despre care Constanța.ro a dezvăluit că este înmatriculat pe una dintre firmele care aparține firmei fratelui unuia dintre viceprimarului Constanței, Dumitru Babu.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Primarul Valentin Vrabie i-a blocat salariul viceprimarului Luminiței Vlădescu. Ce au declarat cei doi

Mon Jun 11 , 2018
Primarul din Medgidia, Valentin Vrabie, i-a blocat salariul viceprimarului Luminița Vlădescu. Aceasta a anunțat situația printr-un comunicat de presă. „În anul 2016, am fost aleasă, prin votul consilierilor locali din Medgidia, în funcția de viceprimar al orașului. În ciuda faptului că avem viziuni politice diferite, timp de un an și […]
Luminița Vlădescu și Valentin Vrabie