Decebal Făgădău, ales primar al municipiului Constanța

decebal fagadau

Decebal Făgădău a fost ales primar al municipiului Constanța.

„Sunt în măsură să vă comunic rezultatul aproape final al numărătorii paralele. PSD a câștigat funcția de primar al Constanței la o diferență de aproape 7.000 de voturi. Rezultatul din această seară mă mulțumește pe de o parte. Prezența scăzută la vot trebuie să fie considerată un vot de blam pentru actuala clasă politică. Îmi doresc ca în Consiliul Local să existe un singur partid, cel al constănțenilor. Vă asigur de o întreagă transparență, de dialog cu constănțenii. Vom organiza o conferință de presă în care vă vom prezenta proiectele noastre. Săptămânal, împreună cu un consilier local voi vizita câte un cartier al Constanței. Vom continua schimbarea și în partid, vom face o analiză atentă. Îi asigur pe constănțeni că cel de-al 55-lea primar al Constanței va fi primarul tuturor”, a mai declarat Decebal Făgădău.

PNL și-a recunoscut înfrângerea. Partidul a obținut în municipiul un scor foarte bun, comparativ cu rezultatele de la ultimele alegeri.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ce a declarat Valentin Vrabie după victoria de la Medgidia. VIDEO

Mon Jun 6 , 2016
Valentin Vrabie, candidatul independent care a câștigat Primăria Medgidia, a făcut primele declarații după aflarea rezultatelor parțiale, care îl indică drept învingător în cursa electorală. Acesta a vorbit și despre modul cum s-a derula campania. Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.