Decebal Făgădău despre deschiderea sezonului estival: „Suntem pregătiți, parcă mai pregătiți ca în alți ani”

Primarul Decebal Făgădău (stânga) și ministrul Turismului, Bogdan Trif

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a participat astăzi la o întâlnire de lucru cu ministrul Turismului, Bogdan Trif. Discuțiile au fost legate în special de stadiul pregătirilor pentru începerea sezonului estival.

„Stațiunea Mamaia este curată, sigură, pregătită să ne fiți oaspeți și avem un program de evenimente dedicate tuturor turiștilor, dar și constănțenilor. Împreună cu operatorii economici am pus la punct un calendar de evenimente extrem de dinamic, pentru tot sezonul estival. Telegondola funcționează, autobuzele supraetajate vor circula, unitățile de cazare au început să își amenajeze inclusiv locurile de joacă pentru copii și de asemenea, să nu uităm că Mamaia, spre deosebire de alte stațiuni, are în spate un oraș puternic și frumos așa cum este Constanța.
Așteptăm din ce în ce mai mulți turiști, suntem pregătiți, avem salvamari, operatorii economici și-au unit eforturile și au făcut curat, așa că vom avea o vacanță reușită și plină de momente de neuitat. Componenta privată a născut evenimente extraordinare, iar Sunwaves-ul aduce anul acesta peste 20 de mii de turiști, dintre care jumatate din afara țării. Evident că este mult de lucru, dar una peste alta suntem pregatiți, parcă mai pregăți ca în alți ani și trebuie să le mulțumesc tuturor celor care s-au alăturat eforturilor noastre pentru că veți vedea anul acesta o stațiune Mamaia și un oraș Constanța pregătite să își întâmpine turiștii“, a declarat primarul Constanței, Decebal Făgădău.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

IRISH PUB deschide o terasă în stațiunea Mamaia

lun apr. 23 , 2018
Veste bună pentru gurmanzi: Irish Pub deschide o terasă în Mamaia. Se va numi „Old Casino by IRISH PUB” și este amplasată în zona Cazino din stațiune. Deschiderea oficială ar trebui să aibă loc în jurul datei de 27 aprilie. Nu vor fi tăieri de panglici, nu se va organiza […]

V-ar putea interesa și: