Decebal Făgădău: „Este o măsură aberantă care pune cruce turismului românesc!”

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța
Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța, pe faleza Cazinoului. Foto: 15 iunie 2020, Cristian Hagi

Decebal Făgădău, primarul Constanței, a criticat dur o măsură a guvernului Orban, despre care spune că va pune cruce turismului de pe litoral.

Edilul este revoltat că premierul pasează obligații autorităților locale.

„Îmi este greu să înțeleg ce vor să facă guvernanții. L-am ascultat pe premier și înțeleg așa: guvernul nu are nicio obligație iar nouă, autorităților locale și cetățenilor, ne revin toate obligațiile. Există o lege care obligă guvernul să distribuie măști gratuit persoanelor care au venit până în o mie de lei. Nu au venit aceste măști!
Mi se pare aberant! Dacă încă avem instituții care nu respectă regula purtării măștii în spații închise, cum poți să-i obligi pe niște oameni care au venit în vacanță, la relaxare, să respecte niște reguli care se schimbă de la o zi la alta?
Eu cred că ar fi mult mai simplu ca guvernul să spună clar: domnule, hai să închidem turismul, hai să distrugem afacerile acestea.”,
spune primarul.

„Tot timpul sunt amenințări, sunt reguli noi. Probabil ca urmează ca domnul premier să ne spună cu subiect și predicat: dacă vreți în concediu, nu mai mergeți în România, pentru că e rău – mergeți în Grecia, mergeți în Bulgaria. Asta mai rămâne să ne spună, cât de slabi suntem noi și cât de puternici sunt ceilalți.
Este o măsură aberantă care pune cruce turismului românesc!”,
a conchis Decebal Făgădău.


Articole recente

Constanta-financiara-sigla-jpg
Mitshubishi
Teasing_Tucson Exclusiv Auto
sprijina-jurnalismul-independent

4 comments

 • Bravo ,domnule prefect!Tot ce conteaza in judetul Constanta este turismul?Cum ii protejati pe ceilalti cetateni ai judetului care nu au nici o tangenta cu turismul?Ce e mai impòrtant pentru dumneavoastra :sanatatea constantenilor sau veniturile celor 30 %care au afaceri in turism?

 • Crucea s-a pus de cand s-a inceput distrugerea statiunilor prin desfiintarea tuturor spatiilor verzi si construirea de beach baruri pe nisipul plajelor ,prin asa zisa privatizare catre borfasi ce au distrus locatiile ,etc .Acuma se canta prohodul

 • FAGADAU nu iti PASA DE SANATATEA CETATENILOR CONSTANTEI???

  NOUA VOTANTILOR (cei Multi fireste), nu cei cativa patroni din turism si imobiliare, nu ne PASA SA te votam!!!!

  ASA ca poti sa te pregatesti sa iti faci bagajele!!!!

  Primarie numai pupi!!!

 • pai nu sinteti voi in teritoriu ? nu voi ar trebui sa stiti ce se intimpla exact pe mosia voastra si sa luati masurile recomandate de guvern si parlament ? sa vina guvernantii in toate judetele sa faca ceea ce trebuie ? sigur nu ar fi suficient de multi E cam greu dupa legile date de parlamentul psd-ist de CCR si avocata diavolului care nu au avut alt scop decit sa bage bete-n roate guvernului sa-l destabilizeze Acum lucrati voi cu legile voastre

Leave a Reply

Your email address will not be published.