Decebal Făgădău, favoritul constănțenilor pentru un nou mandat de primar

Mihai Petre a prezentat joi, în emisiunea „Punctul pe i”, la Tomis TV, un sondaj de opinie realizat în vara acestui an, care îl dă pe Decebal Făgădău pe primul loc în preferințele constănțenilor pentru un nou mandat de primar. Vergil Chițac are un scor dezastruos.

„Un sondaj de opinie comandat și elaborat de o firmă la comanda USR îl dădea pe domnul Vergil Chițac la 12%, cu PNL în spate, sub partid. Pe Decebal Făgădău pe locul 1, cu 28%, și el sub partid, sub PSD. Singurul care era pe acolo era Stelian Ion, cu 20 – 21 %, și USR cam tot pe acolo. Fiind al USR, l-a umflat puțin pe Stelian. Sondajul a fost făcut în vară.”, a explicat Mihai Petre.

Emisiunea poate fi urmărită pe Facebook (link mai jos) sau pe YouTube (click AICI).


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Decebal Făgădău, favoritul constănțenilor pentru un nou mandat de primar

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ministrul Dezvoltării a semnat 17 noi proiecte prin Programul „Anghel Saligny”. Unul este în județul Constanța

joi nov. 10 , 2022
Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, a semnat 17 noi contracte, finanţate prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, în valoare de 157.138.734,84 de lei, pentru modernizarea infrastructurii rutiere, construirea de poduri şi extinderea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare, anunţă joi ministerul într-un comunicat. Unul dintre […]

V-ar putea interesa și: