Decebal Făgădău îi cere scuze Simonei Halep

decebal fagadau

Decebal Făgădău se delimitează de strategii PSD, în cazul Simonei Halep.

Primar al Constanței și președinte al Organizației Municipale a PSD Constanța, acesta a declarat, pentru G4Media.ro, că va prezenta scuze Simonei Halep și familiei acesteia.

„Dezaprob vehement această postare. Pe pagina de Facebook a PSD Constanța, cea pe care organizația municipală o gestionează, nu s-a postat așa ceva. Vreau să subliniez asta. Organizația Municipală este separată de Organizația Județeană a PSD Constanța. În ce privește rețelele de socializare, de asemenea, paginile celor două organizații au moderatori diferiți. Aseară, când am auzit despre ce e vorba, i-am cerut administratorului paginii de Facebook a Organizației Județene să șteargă această postare aseară. În cursul zilei de astăzi voi adresa scuzele mele Simonei, familiei și echipei sale”, a declarat miercuri Decebal Făgădău pentru G4Media.ro.

Organizația județeană a PSD este condusă de Felix Stroe.

Întrebat fiind dacă poate confirma zvonurile conform cărora va susține formațiunea lui Victor Ponta, Decebal Făgădău a răspuns sec, refuzând să facă alte comentarii:

„Am fost, sunt și voi rămâne membru PSD”.

Primarul Constanței a declarat, ieri, că ia în calcul organizarea unui eveniment în care Simona Halep să-și prezinte, în Constanța, trofeul câștigat la Roland Garros.

Simona Halep este cetățean de onoare al Constanței.

Reamintim că PSD Constanța a postat, marți seară, un mesaj incredibil și rușinos pe pagina de Facebook.

Potrivit acestuia, 20.000 de oameni au huiduit-o pe Simona Halep, pe Arena Națională, dar sute de mii de români au aplaudat-o, la mitingul PSD.

 

Vă recomandăm și:

Mi-e frică de PSD

Ce nu a înțeles Liviu Dragnea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.