Decebal Făgădău împlinește 50 de ani

Decebal Făgădău acordă un interviu pentru o televiziune centrală, pe faleza Cazinoului din Constanța. Foto: Constanța 100%, 15 iunie 2020

Decebal Făgădău, fost primar al municipiului Constanța, împlinește 50 de ani pe 14 martie.

S-a născut în satul minier Altân Tepe din Tulcea. Familia s-a mutat în Constanța când încă era mic. Mama, Teodora, este aromâncă din Beidaud. A fost educatoare. Tatăl, Vasile, a fost contabil șef al societății miniere din Altân Tepe.

A absolvit Colegiul Național Mircea cel Bătrân. A absolvit Facultatea de Științe Economice, la o universitate particulară și mi-am dat licența în 2000 la Universitatea de Stat din Craiova.

A intrat în PSD în 2004, când acesta era condus de Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu. În 2005 este numit secretar executiv al organizației municipale. În 2006 este numit în funcția de director al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța. În 2009, la 36 de ani, este ales de consilierii municipali în funcția de viceprimar al municipiului. După demisia lui Radu Mazăre, în 2015, devine primar, funcție pe care o ocupă până în 2020, când pierde în fața lui Vergil Chițac.

Majoritatea proiectelor aflate acum în derulare în Constanța sunt începute de el și echipa sa.

Constanța 100% îi urează pe această cale La mulți ani!

V-ar putea interesa și: Decebal Făgădău, favoritul constănțenilor pentru un nou mandat de primar

Mai jos, câteva fotografii din ultimii ani.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

4 comentarii la “Decebal Făgădău împlinește 50 de ani

  1. Ce il recomanda pe dl Decebal?
    Vocea si talentul sau, desigur!
    Dar pe dl Chitac…excavatorul galben..ne ai disperat, omule!!!
    Nu mai luati din carosabil pentru a crea piste pentru biciclete imaginare!! Faceti dupa modelul bucurestean, au trasat linii galbene pe vechile trotuare!!!si astfel nu au ingustat si mai tare ulitele acestea fanariote.

  2. Eu l-am votat pe domnul primar și la ultimele alegeri ,îl consider un om cinstit.Toate proiectele lui chitac au fost elaborate de Făgădău și nu cred că acestea se puneau în aplicare cu atâta întârziere,cetățeanul nu ar fi fost atât de umilit și stresat .Din păcate datorită mecanismelor europene greoaie nu a reușit să realizeze niciun proiect mare fapt pt care a fost sancționat de constănțeni.Sa ne fie de învățare de minte într-un mandat nu se pot realiza lucruri mărețe trebuie cel puțin două mandate ,cu excepția actualului primar ,care dacă ar fi reales ar demola tot orașul.La multi ani domnule Făgădău,iar un vot la următoarele alegeri locale îl aveți cu siguranță din partea. mea.Succes!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ce ne-a promis Vergil Chițac în campanie: reintroducerea tramvaielor, parcare la 500 de metri de casă, transport public gratuit

mar mart. 14 , 2023
Un primar trebuie judecat după ce a promis în campanie că face și ce face după ce câștigă alegerile. De obicei, primarii din Constanța au stat prost la acest capitol. Vergil Chițac nu face notă discordantă. În campanie, Chițac ne promitea că vom avea un loc de parcare la 500 […]
chitac-tramvai

V-ar putea interesa și: