Decebal Făgădău: „Mie îmi place cum se circulă pe strada Unirii”

facilități fiscale

Decebal Făgădău, primarul Constanței, a spus, astăzi, într-o emisiune la TV Neptun, că lui îi place cum se circulă pe strada Unirii.

„Mie îmi place cum se circulă pe strada Unirii. Era mai simplu să nu fac nimic, dar traficul se bloca în circa doi ani”, a declarat primarul.

Primarul a afirmat că preferă să fie înjurat acum, dar felicitat după o anumită perioadă, când oamenii își vor da seama că măsurile luate sunt bune.

Acesta a precizat că traficul va deveni și mai aglomerat după ce mai multă lume va auzi de noile plaje reabilitate din Faleză Nord.

„Ce vom face când toată plaja va deveni atractivă, pentru că în prezent nu e folosită la capacitate maximă, ci preponderent de constănțeni”, a spus el.

Primarul Decebal Făgădău a mai spus că modificările de trafic au fost luate pentru a respecta planul de mobilitate urbană, care este aprobat și a fost întocmit de niște specialiști din Anglia, care au lucrat și în Brașov. Aceștia au spus că soluția în Constanța, ca în Brașov, este crearea de sensuri unice.

Vă recomandăm și:

Primăria Constanța, certată pe propria pagină de Facebook pentru modificările de trafic din Faleză Nord
Încă un experiment în traficul din Faleză Nord
Revoltă în Faleză Nord. „Traficul a devenit misiune imposibilă!”
Constănțenii de pe strada Tudor Vladimirescu cer de doi ani sens unic, primăria îi refuză

Postări recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.