Decebal Făgădău s-a mutat în fostul birou al lui Radu Mazăre

Decebal Făgădău surprins în spatele lui Radu Mazăre, în piața Ovidiu din Constanța, pe vremea când era viceprimar
Decebal Făgădău surprins în spatele lui Radu Mazăre, în piața Ovidiu din Constanța, pe vremea când era viceprimar

Până în urmă cu câteva zile, biroul primarului Decebal Făgădău a fost unul aflat vizavi de cel pe care l-a ocupat circa 15 ani Radu Mazăre.

Cele două încăperi de la etajul unu al Primăriei Constanța sunt despărțite de un hol unde stau secretarele.

De câteva zile însă, primarul Decebal Făgădău s-a mutat în biroul mai mare din care Radu Mazăre a condus orașul. De fapt, ca să fim sinceri, nu petrecea foarte mult timp acolo.

Coincidență, mișcarea a fost făcută cu numai câteva zile înainte ca Mazăre să fie condamnat la nouă ani de închisoare în dosarul Retrocedărilor.

La nivel de administrație locală, mutarea nu are nicio semnificație. La nivel simbolic, însă, are: prin aceasta, Decebal Făgădău pare că a făcut saltul de la viceprimar, de la subalternul lui Radu Mazăre, la cel de primar ales de constănțeni, de adevărat lider al orașului. Rămâne însă de văzut dacă legăturile între cei doi se pot rupe tot atât de ușor precum schimbatul unui birou. Esențial în acest sens este modul în care primarul Decebal Făgădău și echipa sa vor acționa pentru a recupera terenurile furate de către Radu Mazăre și ai săi în Dosarul Retrocedărilor.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

În loc să asfalteze, Confort Urban pune inimioare la semafoare

Wed Feb 13 , 2019
În loc să asfalteze străzile din Constanța, Confort Urban, societate comercială aflată în subordinea Primăriei Constanța, pune inimioare la semafoare. „În luna februarie, în care îndrăgostiții sărbătoresc atât Valentine’s Day cât și Dragobetele, semafoarele din Constanța sunt în ton cu această perioadă. Astfel, de astăzi Primăria Municipiului Constanța, prin SC […]