Decebal Făgădău n-a scos Constanța din noroaie

Decebal Făgădău n-a scos Constanța din noroaie. Stradă în cartierul Compozitorilor
Așa arată în februarie 2019 o stradă din cartierul Compozitorilor, municipiul Constanța, România, o țară scoasă din noroaie

Viorica Dăncilă n-a trecut niciodată prin cartierul Compozitorilor din Constanța. Dacă ar fi făcut-o, cu siguranță nu ar mai fi spus că a scos România din noroaie. I-ar fi fost rușine de o așa minciună.

Colegul de partidul al premierului Dăncilă, mă refer aici la Decebal Făgădău, președintele Organizației Municipale PSD Constanța și, prin votul constănțenilor, primar al Constanței, n-a scos Constanța din noroaie. N-a scos-o, deși a promis că o scoate. Aruncați o privire, vă rog, la fotografia din acest articol. E o stradă din cartierul amintit. Alea sunt noroaie. Când plouă sau ninge, e un fel de piscină înnoroiată, prin care oamenii nu au curaj să treacă. Numai cei cu mașini 4×4 se mai încumetă, din când în când. Mai știi, poate a fost lăsată într-adins strada așa, ca să fie un loc de joacă pentru iubitorii de off-road. Vara, noroiul se transformă într-un praf care plutește, dus de vânt, peste tot cartierul. Intră în plămâni, în case, intră cam peste tot, praful are darul ăsta de a ajunge unde nici cu gândul nu gândești.

Vă reamintim că primarul Constanței, Decebal Făgădău, PSD, promitea, în campania electorală din 2016, că va asfalta toate străzile din municipiul Constanța „până în 2018”. Acesta a explicat, într-un interviu pentru Ziua de Constanța, de ce nu s-a întâmplat acest lucru:

„Aia era în campanie.”

Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța.

Decebal Făgădău a spus că atunci era „mult mai optimist și încrezător că poate să biruie birocrația”.

A mai încercat o explicație:

„DNA la Confort Urban lasă urme? Lasă”.

Vă recomandăm și:

Zen Residence
energia residenceOne thought on “Decebal Făgădău n-a scos Constanța din noroaie

  1. Ce numai compozitorilor are noroaie la veterani e la fel, la sere, de la poarta 2 a unitatii din km4-5 in spate si cred ca mai sunt si altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

VIDEO Polițiștii de frontieră au confiscat peste 600 kg pește fără documente legale

Wed Feb 20 , 2019
Polițiștii de frontieră Cernavodă au descoperit un cetăţean român care transporta, cu o autoutilitară, peste 600 kilograme de pește, fără documente legale. În data de 19.02.2019, în jurul orei 23.30, poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, […]