Decebal Făgădău nu pleacă din PSD: „Chit că se întâmplă ceva rău, rămân ultimul, să sting lumina”

Decebal Făgădău

Decebal Făgădău nu va pleca din PSD.

Președintele Organizației Municipale a PSD Constanța a spus, la o întrebare a ziarului Constanța 100%, vineri, că nu s-a pus și nu se pune această problemă.

Afirmațiile vin în contextul în care Victor Ponta a lăsat să se înțeleagă faptul că Decebal Făgădău o va suține pe Corina Crețu la alegerile europarlamentare.

O cunosc şi o respect pe doamna comisar european Corina Creţu, dar eu sunt şi voi fi membru al Partidului Social Democrat. Nu plec din PSD, ba din contră, într-o discuţie cu Felix Stroe i-am zis: ‘Felix, eu voi rămâne ca Victor Ciorbea, chit că se întâmplă ceva rău, rămân ultimul, să sting lumina, nu?’. Nu plec nicăieri din PSD, nu am fost în niciun alt partid politic, nu-mi doresc să fiu într-un alt partid politic. Nu-mi voi spăla niciodată rufele în public, şi mă cunoaşteţi, dacă sunt discuţii le fac în interiorul partidului“, a spus primarul Constanţei.

Decebal Făgădău a mai spus că va susţine toţi candidaţii PSD la viitoarele alegeri pentru Parlamentul European.

„Şi, credeţi-mă, vom câştiga şi alegerile europarlamentare”, a conchis acesta.

Și Felix Stroe, președintele Organizației Județene a PSD Constanța, a afirmat că Decebal Făgădău, primarul Constanței, nu va pleca din PSD. Detalii AICI.

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.