Oina, una dintre prioritățile primarului Decebal Făgădău

decebal fagadau
Decebal Făgădău – fotografia folosită în campania electorală

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a anunțat, sâmbătă, una dintre prioritățile administrației locale pentru anul viitor: oina.

„Ne propunem să devenim un centru nu doar local, regional, ci național pentru oină”, a spus acesta, la Cupa României la Oină Seniori la Constanța, care s-a desfășurat în orașul nostru.

Primarul a anunțat că, și anul viitor, finala se va juca la Constanța.

„Veți vedea un nou suflu pentru oină. Veți găsi în noi oameni care vă respectă și vă apreciază. Felicitări tuturor! Hai România!”, a mai spus acesta.

Organizatorii i-au oferit acestuia mai multe cadouri, printre care un tricou de câștigător.

„Alături de noi, sunteți câștigător al acestei competiții”, au spus organizatorii, în aplauzele jucătorilor.

Primarul Decebal Făgădău a participat la ceremonia de premiere.

Evenimentul a fost transmis în direct pe pagina de Facebook a Primăriei Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avaria RAJA din municipiul Constanța a fost remediată

sâm iul. 21 , 2018
In jurul orei 15,00, echipele de interventie au reusit remedierea avariei si s-a reluat alimentarea cu apa a abonatilor afectati. La ora 16,00, la o distanta de aproximativ 6 metri fata de prima lucrare, conducta cu diametrul de 100 mm a suferit o noua avarie. Initial, echipele de interventie au […]

V-ar putea interesa și: