Decebal Făgădău: Podul de la Butelii se deschide traficului pe ambele sensuri mâine dimineață, la ora 08.00!

pod butelii

Podul de la Butelii este încă în reabilitarea, la trei ani de la anunțarea lucrărilor (foto: Constanța 100%, 15 august 2018)

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a declarat, astăzi, că Podul de la Butelii se deschide traficului pe ambele sensuri vineri dimineață, la ora 08.00.

Lucrările au fost cîștigate de Mobitom SA Cu sediul social în municipiul Constanţa, Mobitom SA a fost înmatriculată în anul 1991. Firma are un capital social subscris de 2.250.542,5 lei, compus din 900.217 acţiuni. Firma este deţinută de Five Holding SA, cu 98,678% din capitalul social, şi Listă Acţionari, cu 1,322% din capitalul social.  Five Holding SA fost înfiinţată în anul 1998 de defunctul Gheorghe Oancea, unul dintre mentorii fostului primar al municipiului Constanţa, Radu Mazăre, şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 1.550.000 de lei, integral vărsat, este compus din 200 de acţiuni la purtător. Valoarea unei acţiuni este de 7.750 de lei. Five-Holding SA este controlată de Cypress Capital Management (Romania) LTD, cu sediul în Cipru, cu 86% din capitalul social, Ionuţ Oancea, cu 217 acţiuni (3,5% din capitalul social), Rareş Drăistaru-Oancea, cu 217 acţiuni (3,5% din capitalul social), Oana Drăistaru-Oancea, cu 217 acţiuni (3,5% din capitalul social), Alexandru Oancea, cu 217 acţiuni (3,5% din capitalul social). Persoane împuternicite sunt: Victor Fedul – membru CA, Gabriel Culea – membru CA, SC Anirva Manager SRL, reprezentată prin Valentin Ciuceanu.

Pe 7 decembrie 2015, Decebal Făgădău anunța că podul de la Butelii va intra în reabilitare, și avea convingerea că nu va dura prea mult.

Era, atunci, viceprimar cu atribuții de primar.

Ne spunea că termenul de execuție este de 12 luni de la semnarea ordinului de începere a lucrărilor, dar că va fi gata în numai 6 luni.

„Am convingerea să, prin condițiile pe care le vom insera în caietul de sarcini, proiectul va fi implementat în aproximativ șase luni de zile de la începere, astfel încât să nu creăm un disconfort major celor care locuiesc sau lucrează în acea zonă din oraș”, spunea, în decembrie 2015, Decebal Făgădău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.