Decebal Făgădău: Vom restricționa accesul auto în zona Peninsulară

Mașinile nu vor mai avea voie să intre în zona veche a orașului Constanța

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a anunțat că traficul rutier în zona Peninsulară a Constanței va fi restricționat.

Edilul spune că unul din argumentele care stau la baza acestei decizii este răspunsul la  cele peste 15.000 de chestionare completate de constănțeni prin care aceștia au spus că ar dori acest lucru.

Încă nu se știe când va intra în vigoare această decizie și nici cum vor fi afectate societățile comerciale care au sedii în zonă.

„Am avut o cercetare de piață. Au răspuns chestionarului nostru peste 15.000 de oameni. Concluzia este una extrem de clară: vom restricționa accesul auto în zona Peninsulară, în zona istorică a Constanței. Punct. Nu vă dau niciun termen. Voi informa toți constănțenii și asupra cercetării cu Peninsula și ce va urma cu Peninsula”, a declarat primarul Decebal Făgădău.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FOTO. Tinerii cu dizabilități au vizitat delfinariul

lun mart. 12 , 2018
Persoane cu dizabilități de la centrele din Negru Vodă, Techirghiol și Lazu au vizitat mai multe obiective din municipiul Constanța, în cadrul proiectului Erasmus „Changing Minds”, desfășurat în colaborare cu voluntari din Irlanda. Cea de-a treia zi din proiectul Erasmus “Changing Minds” a fost dedicată beneficiarilor Locuințelor Protejate Lazu. Tinerii […]
copii dizabilitati delfinariu (2)

V-ar putea interesa și: