Decizii CJSU: Plan de acțiune urgent pentru malului canalului din Cumpăna și modificare de scenarii în 11 școli

Cumpăna o ia la vale. Imagini cu dezastrul de pe malul canalului VIDEO

Astăzi, 21 mai, în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Constanța, au fost votate hotărârile nr. 79, 80 și 81. Prima prevede aplicarea măsurilor recomandate de expertul tehnic, în ceea ce privește situația malului de pământ surpat al Canalului Dunăre-Marea Neagră, în localitatea Cumpăna.

De asemenea, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Cumpăna și C.N. ACN S.A. vor întocmi, în regim de urgență, un Plan de Acțiune.

A doua hotărâre prevede modificarea a 11 scenarii de funcționare (din scenariul 1, în scenariul 2) a unor unități de învățământ din județul Constanța, ca urmare a creșterii ratei de incidență cumulată la 14 zile peste pragul de 1/1.000 locuitori, în localitățile Cobadin și Mircea Vodă.

Cea de-a treia hotărâre prevede constatarea încadrării în limitele de incidență cumulată la 14 zile mai mică sau egală cu 3/1.000 locuitori a U.A.T. Albești. Măsurile aplicabile pentru 14 zile intră în vigoare începând cu data adoptării prezentei hotărâri.

Hotărârile și anexele acestora se pot găsi, integral, în link-urile de mai jos:
H79 – https://ct.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/39/2021/05/H79.pdf
H80 – https://ct.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/39/2021/05/H80.pdf
H81 – https://ct.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/39/2021/05/H81.pdf

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Firmele din Turcia, interesate să investească în România

Fri May 21 , 2021
„Firmele turcești sunt interesate să investească în județul Constanța!”. Declarația a fost făcută astăzi de președintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Turci din România-TIAD, Güven Güngör, la întâlnirea dintre președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, cu Excelența Sa, Füsun Aramaz, Ambasadorul Turciei la București, Consulul General al Turciei la București, Emre […]