Declarația pe proprie răspundere poate fi arătată și direct pe telefon sau tabletă

Urmare a multiplelor solicitări care susțin varianta prezentării declarației pe proprie răspundere și pe telefon/tabletă, Prefectura Constanța a anunțat că a fost acceptat ca documentul (fie tipizat, fie scris de mână), să poată fi pozat după completare și arătat organelor de control, direct de pe telefon/tabletă.

În continuare, important de menționat este faptul că NU vor fi luate în considerare declarațiile pe proprie răspundere generate prin diverse aplicații neavizate.

Citește și: 

Arafat a semnat ordinul pentru intrarea în carantină a localităților Lumina, Costinești, Agigea, Mihail Kogălniceanu , Medgidia, Valu lui Traian, Techirghiol

Experți americani: „Mai mult de 50% din infectările cu Covid-19 sunt transmise de oameni care nu prezintă niciun fel de simptome”

Câte amenzi au dat polițiștii și jandarmii în prima noapte de carantină din orașul Constanța

Amendați pentru că au mâncat pe terasă la Crazy

Cum s-a simțit Simona Halep în perioada cât a fost bolnavă de Covid-19

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

CJSU a propus intrarea în carantină a orașului Năvodari

Sat Nov 21 , 2020
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a propus, pentru localitatea Năvodari, intrarea în carantină începând cu data de 22.11.2020, ora 20:00. Măsura va fi valabilă pentru următoarele 14 zile, cu posibilitate de prelungire, dacă situația o va cere. Iată cum arată propunerea CJSU: ART. 1 (1) Se propune instituirea măsurii […]
navodari