Declarația zilei. Decebal Făgădău: „Vă place, nu vă place…”

decebal fagadau

Decebal Făgădău – fotografia folosită în campania electorală

Declarația zilei de ieri vine de la primarul Constanței, Decebal Făgădău.

După ce a participat într-o emisiune în care a prezentat ceea ce reprezintă, în opinia sa, realizările din oraș, concluzia a fost:

„Vă place, nu vă place, Decebal Făgădău a câștigat alegerile la Constanța și, da, am un grad mare de încredere în rândul constănțenilor.”

8 comments

 • Ba jegule ai ridicat bordurile sa nu se mai poata urca pe trotuar in fata casei ai lasat trotuare de 3,4 metri in loc sa le micsorezi la standardul de 1,40 m si sa faci locuri de oarcare . Pe strada bucuresti ati dat autorizatii pt blocuri cu mii de apartamente unde morti mati o sa parcheze proprietarii😡😡😡

 • Cazacu Valentin

  Încredere 0% si daca as putea i-aș da sub 0.

 • Ne place sau nu are dreptate. El “taie și spînzură” împreună cu o gașcă de “consileri”la fel de nemernici ca el. Ne rămâne să-i “trântim” la alegeri. Oricum Constanța e un oraș pierdut! Părerea mea !

 • Ne place sau nu avem pensionari care vor vota PSD..

 • Mulți oameni și prosti și mai mulți . Așa va trebuie sa va saturați 😂😂😂

 • Nu am încredere deloc în Făgădău. Nu am încredere în calitățile lui morale și profesionale. Pe scurt, este o lepră comunistă și vreau să fie tras la răspundere pentru jaful și urâțenia orașului. Constanța a fost un oraș frumos și curat, dar Mazăre și Fătălău, au distrus tot.

 • Un incapabil. Incredere 0

 • Calin Daniel

  Se incurajeaza RATC-ul? Am fost zilele trecute cu un 44 CT 07 WZY pe la 9:15 dimineata si erau cam aceleasi grade ca afara, cu exceptia ca nu batea vantul. Trotoarele inghetate bocna ca la patinoar, nu stiu cata lume a ajuns la urgente din cauza cazaturilor…nu zic sa dezghete Primaria trotoarele dar, macar sa monitorizeze ca asociatiile de locatari si agentii economici o fac cum era acum ceva ani. Sper sa se trezeasca constantenii si sa ii aratam noi primarului ca asa nu se face. Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.