Declarații de avere. Florin Cocargeanu, viceprimar al Constanței, are un Opel Astra și un credit

Florin Cocargeanu

Florin Cocargeanu este unul din cei doi viceprimari ai municipiului Constanța, din partea Alianței USR PLUS. Potrivit declarației de avere semnată pe 25 noiembrie 2020, acesta nu deține nicio locuință și niciun teren.

La capitolul „bunuri mobile” apare un autoturism Opel Astra fabricat în anul 2007.

Nu are nici bijuterii sau colecții de artă care să depășească 5.000 de euro (suma minimă pentru a fi declarate). De asemenea, nu are nici economii sau plasamente financiare care să depășească 5.000 de euro.

Are, în schimb, un credit, la care este coplătitor, de 54.000 de lei, contractat în 2009, scadent în 2020.

Veniturile sale anuale au fost de 34.219 lei, provenite dintr-un contract de muncă încheiat cu SC FF Group Romania SRL (compania care deţine magazine sub brandurile Nike şi Collective). Soția a declarat venituri de 15.515 lei.

Florin Cocargeanu este asociat unic la Nord Auto Clean SRL. Potrivit Confidas.ro, societatea are ca obiect de activitate întreţinerea şi repararea autovehiculelor, a fost înființată în 2018, cifra de afaceri în 2018 și în 2019 a fost zero.

Citește și:

Declarații de avere. Viceprimarul Ionuț Rusu, casă de 639 mp, bijuterii și ceasuri de 50.000 de euro

Declarații de avere. Primarul Vergil Chițac, o casă în Eforie Nord și un Hyundai i30


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Doi șoferi care conduceau sub influența alcoolului s-au răsturnat cu mașinile, la cinci minute distanță

sâm dec. 12 , 2020
Doi șoferi care conduceau sub influența alcoolului s-au răsturnat cu mașinile, la cinci minute distanță. Primul caz a avut loc în această dimineață, în jurul orei 03.40. Polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DC 9 – dinspre comuna Limanu către sat Hagieni -, […]

V-ar putea interesa și: