Declarații de avere. Primarul Vergil Chițac, o casă în Eforie Nord și un Hyundai i30

vergil chițac

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac deține, potrivit declarației de avere, o casă în Eforie Nord, de 160 metri pătrați, achiziționat în 2008. Tot în Eforie, edilul are două terenuri.

Edilul conduce un Hyundai i30, cumpărat în 2008.

A pus deoparte 315.000 de lei și 50.000 de euro și nu are datorii.

La venituri, a trecut indemnizația de senator, de 109.846 de lei, și pensia de serviciu, de 99.800 de lei.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O boală misterioasă a pus pe jar India. Pacienții manifestă crize de epilepsie, pierderi de memorie, anxietate și vomă

mar dec. 8 , 2020
Guvernul indian a trimis o echipă medicală alcătuită din experţi de la Institutul Naţional de Virusologie, Centrul Naţional de Control al Bolilor şi Institutului de Ştiinţe Medicale al Indiilor în statul Andhra Pradesh, pentru a efectua o anchetă cu privire la o boală care a apărut sâmbătă într-un oraş din […]
india-boala-misterioasa-tw

V-ar putea interesa și: