Declarații de avere. Viceprimarul Ionuț Rusu, casă de 639 mp, bijuterii și ceasuri de 50.000 de euro

Ionut Rusu

Viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu, și-a depus declarația de avere la începutul mandatului. Afacerile se pare că i-au mers destul de bine (este proprietarul firmei Stargate Crewing).

Ionuț Rusu are în proprietate, alături de soție, o casă construită în 2016 de o dimensiune impresionantă: 639 de metri pătrați, adică cam cât 6 apartamente mari de patru camere. Mai deține un teren în Tomis Plus, de 1.000 de metri pătrați, alături de Enuc Florin și Hodor Tiberius Emanuel. Enuc Florin este om de afaceri cu interese în domeniul imobiliar, deține un ziar online în Constanța și a fost directorul administrativ al Spitalului Judeţean Constanţa pe vremea când soarta sa era decisă de baronul PSD Nicușor Constantinescu. Hodor Tiberius este avocat. A lucrat și în administrația publică, în calitate de consilier pesonal al unui primar.

Viceprimarul Ionuț Rusu mai deține o colecție impresionantă de bijuterii și ceasuri, pe care o evaluează la 50.000 de euro.

Are în conturi la bănci peste 200.000 de lei și 50.00 de euro. Are de recuperat și 40.000 de euro, pe care i-a dat împrumut lui Hodor Tiberius.

Veniturile sale au fost compuse din 40.379 de lei în calitate de președinte al Consiliului de Administrație la CN Administrația Canalelor Navigabile, salariu de 72.270 de lei în calitate de director general al Stargate Crewing, și 854.563, dividende de la aceeași societate comercială.

Sursă foto: Facebook


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 comentarii la “Declarații de avere. Viceprimarul Ionuț Rusu, casă de 639 mp, bijuterii și ceasuri de 50.000 de euro

  1. cum naiba e sa stai intr-o casa de peste sase sute de mp ? buna ar fi legea lui ceausescu ( spatiu excedentar ) care iti baga chiriasi cu forta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Coronavirus. 30.246 teste, 6.460 cazuri noi, 168 decese

vin dec. 11 , 2020
În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 6.460 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. În județul Constanța au fost 453 de cazuri, cele […]

V-ar putea interesa și: