Defecțiune majoră la Electrocentrale. Constanța a rămas fără apă caldă

electrocentrale sa cet palas

Electrocentrale Constanța SA, societate aflată în insolvență, a anunțat că înregistrează o avarie a instalației de producere a energiei termice.

„În aceste condiții, Electrocentrale Constanța SA este nevoită să sisteze furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte către principalul său client, RADET Constanța și, implicit, către consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța.”, spun reprezentanții societății.

Astfel, oprirea se va face în data de 01.07.2020, începând cu ora 22.30.

Electrocentrale estimează că reluarea furnizării agentului termic se va face în cursul zilei de joi, 2 iulie a.c.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Defecțiune majoră la Electrocentrale. Constanța a rămas fără apă caldă

  1. Primarul Constantei sa-si ia adio la alegeri!Cum este posibil ca din 2 in 2 zile sa se opreasca apa calda in aceasta perioada de pandemie cand aceasta are un rol important in protejarea sanatatii cetatenilor.Platim atatia neghiobi din Consiliile de Administratie degeaba si dupa ce ca nu se pricep cheltuie si banii cetatenilor.Eu nu cred ca in acest oras asa zis turistic nu se gasesc manageri pregatiti sa se implice in rezolvarea acestor probleme ce dainuie de 30 de ani fara proiecte ,fara implicarea autoritatilor.Luati domnilor 10 tineri destepti sa se apuce de studii si proiectare din Fonduri Europene si mai curatati hotia si angajarile netransparente la nivelul functionarilor publici!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Mihai Lupu: „Guvernul liberal a alocat peste 43 de milioane de euro pentru irigații”

Wed Jul 1 , 2020
Mihai Lupu, candidatul PNL pentru Consiliul Județean Constanța, spune că îi pasă de agricultura dobrogeană și faptul că doar 1% din sistemul de irigații de acum 30 de ani mai funcționează azi în județul Constanța e un motiv de îngrijorare. „Am văzut cu toții în martie și aprilie ce înseamnă […]
mihai lupu