Delfinariul, luat cu asalt de turiști FOTO

delfinariuSute de oameni au venit să vadă reprezentațiile delfinilor și leilor de mare

Delfinariul din Constanța a fost luat cu asalt de turiști, sâmbătă, 23 iunie.

Sute de persoane au venit să vadă reprezentațiile mamiferelor, dar și pe cele ale leilor de mare.

La reprezentația de la ora 11.00, toate locurile au fost ocupate. Un număr mare de persoane stăteau la coadă pentru a-și cumpărare bilete și pentru celelalte.

Vă reamintim că, începând din acest an, puteți achiziționa și bilete online, de pe site-ul delfinariului. Dați click AICI.

Iată programul reprezentațiilor la Delfinariu.

Luni-Duminică: 11:00, 14:00 și 17:00 (*)
*cu posibilitate de suplimentare la ora 19:00 în lunile Iulie și August, dacă se impune.

Reprezentații lei de mare:
Luni-Duminică: 12:00, 15:00 și 18:00


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Reprezentație suplimentară la Delfinariu

sâm iun. 23 , 2018
Conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii a luat decizia de a suplimenta, sâmbătă, numărul reprezentațiilor la Delfinariu. Astfel, spectatorii vor avea ocazia să-i vadă pe delfini și de la ora 19.00. Decizia a fost luată datorită numărului mare de vizitatori înregistrat astăzi. În mod obișnuit, în această perioadă la […]
delfinariu

V-ar putea interesa și: