Delfinariul, o atracție pentru constănțeni și turiști și în luna noiembrie

Delfinariul din Constanța este în continuare o atracție pentru constănțeni, dar și pentru vizitatori din alte zone ale țării, deși sezonul rece este foarte aproape. Delfinilor le place mult să se dea în spectacol, să fie admirați și aplaudați.

Ni-Ni și Chen- Chen, cât și cei patru delfini din Ucraina Marusya, Dina, Kiki și Veterok fac spectacol la Delfianriul din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii (CMSN) Constanța.

Mai jos vă prezentăm programul și tarifele din extrasezon.

Program

ANTRENAMENTE CU DELFINI:

 Luni-Vineri: 11:00 și 15:00
DEMONSTRAȚII CU DELFINI:

 Sâmbătă-Duminică: 11:00 și 15:00
ANTRENAMENTE LEII DE MARE:

 Luni-Duminică: 12:00 și 14:00
REPREZENTAȚII LEII DE MARE:

 Luni-Duminică: 12:00 și 14:00

Tarife

demonstrații / antrenamente

  • Tarif Adulți 18,00lei
  • Tarif Însoțitor (0-18 ani) 12,00lei
  • Elevi/Studenți 4,50lei
  • Copii până la 7 ani gratuit

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CERONAV construiește un campus în valoare de 50 milioane lei

lun nov. 21 , 2022
Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV) a dat startul celor mai importante lucrări de construcție din istoria sa. Obiectivul de investiție „Corp învățământ – cazare și bazin de antrenamente” reprezintă un campus în suprafață de 5063 mp, iar obiectivul de investiții “Construire Poligon P.S.I. și […]
CERONAV construiește un campus în valoare de 50 milioane lei

V-ar putea interesa și: