Delfinariul vă oferă două reprezentanții zilnic

delfinariu

Delfinii de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța vă așteaptă cu două reprezentații pe zi.

Acestea au loc de luni până duminică, la orele 11.00 și 15.00

Microrezervația este deschisă între orele 09.00 și17.00. Programul pentru emitere taxei de acces este de luni până duminică, între orele 09:00 și 16:30.

Acvariul este deschis de la ora 9:30 la ora 16:30.

Planetariul are demonstrații de luni până duminică, la orele 10:15, 11:45, 13:00, 14:15.

Durata unei reprezentații la Delfinariu și Planetariu durează aproximativ 20 de minute.

În această perioadă, tariful de intrare la Delfinariu Constanța, Microrezervație și Expoziția de Păsări Exotice costă 12 lei pentru adulți și 4 lei pentru elevi și studenți.

Copiii de până la 7 ani nu plătesc bilet.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Turcescu vrea să dea Constanța pe Bruxelles. Băsescu, pe primul loc

mar mart. 26 , 2019
Robert Turcescu, parlamentar de Constanța din partea PMP, pare că s-a săturat de aerul sărat din orașul de la malul mării și vrea să ajungă la Bruxelles. Spunem asta deoarece pe listele PMP pentru alegerile europarlamentare, Robert Turcescu, fostul jurnalist și pe (fostul sau actualul) colonel, ocupă locul al șaselea. […]
robert turcescu

V-ar putea interesa și: