Delfinii din Constanța vor avea în curând un bazin nou și modern. FOTO/VIDEO

delfini (11)

Cei doi delfini de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii se vor muta, în curând, în… casă nouă. ”Lucrările de reconstrucție a bazinului central sunt aproape de finalizare”, a spus Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii.

Acesta a fost decopertat, s-a retencuit cu materiale moderne, care rezistă zeci de ani.

”Vom avea o apă albastră. Avem și o surpriză: îl vom vopsi în două culori. I-am întrebat e delfini și așa au vrut”, glumește Adrian Bîlbă.

Bazinul ar trebui să fie conectat la sistemul de filtrare pe 25 mai. Imediat după aceea se vor introduce în el și delfinii.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cum să devii poliţist de frontieră

vin mai 13 , 2016
În această perioadă au loc înscrierile la concursurile de admitere organizate la nivelul instituţiilor de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Apărării Naţionale. Astfel, Garda de Coastă informează tinerii absolvenţi ai cursurilor liceale cu diplomă de bacalaureat, care vor să devină poliţişti de frontieră, că la nivelul Ministerului Afacerilor […]

V-ar putea interesa și: