Depistat la pescuit cu unelte interzise de lege

Duminică dimineață, în jurul orei 06.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa a observat o persoană care scotea din apă mai multe plase de pescuit, pe malul canalului Dunăre – Marea Neagră, în dreptul localităţii Poarta Albă.

În urma verificărilor, jandarmii au stabilit că bărbatul cu vârsta de  51 ani, din Poarta Albă, pescuia fără să aibă autorizație pentru această activitate, folosind unelte interzise de lege şi o ambarcaţiune pneumatică improvizată.

Deoarece faptele persoanei în cauză sunt susceptibile de a fi infracţiuni prevăzute şi sancţionate de  O.U.G. nr. 23 /2008 privind pescuitul şi acvacultura, jandarmii au întocmit procesul-verbal de sesizare, pe care l-au înaintat împreună cu mijloacele materiale de probă lucrătorilor Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Palas,  în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, bărbatul a fost sancționat contravențional de jandarmi, pentru nerespectarea prevederilor ordonanței militare nr.3/2020.


Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.