Deputat amenințat: „Îți dăm foc și ție și familiei dacă votezi certificatul verde”

Un deputat român, Diana Stoica, a fost amenințată într-un mod brutal. I s-a transmis că, dacă va vota pentru certificatul verde, i se va da foc, și ei, și familiei.

Aceasta l-a întrebat pe George Simion, președintele AUR, dacă îi susține pe cei care i-au adresat amenințări la adresa vieții ei și a familiei sale. Acesta i-a spus că își asumă și este responsabilă.

„Ca și alți colegi, am primit mai multe SMS-uri, printre care unul chiar astăzi de amenințare.

La postarea domnului Simion în care îi lăuda pe cei care au trimis mesaje și emailuri parlamentarilor, l-am întrebat ce părere are despre mesajul de amenințare. Dânsul mi-a spus că sunt responsabilă și să-mi asum.

Exact ce să îmi asum? Că opiniile politice pot să conducă la amenințări cu moartea pentru mine și familia mea?

Atitudinea dânsului este tipică mișcărilor fasciste interbelice.

După ce dânsul mi-a zis să îmi asum a urmat un val de atacuri la persoană și jigniri oribile din partea susținătorilor dânsului.Asta e politica pe care vrea să o facă AUR? Astea sunt valorile pe care le clamează ei?”, spune aceasta, pe pagina sa de Facebook.

Deputatul Cătălin Teniță, USR, îi compară pe cei de la AUR cu huliganii fasciști din epoca interbelică.

„Hai să o spunem clar și răspicat.

Comportamentul membrilor și susținătorilor AUR este extrem de similar cu cel al huliganilor fasciști din epoca interbelică.

Colega mea, Diana Stoica, l-a întrebat pe domnul George Simion, într-un comentariu la un post prin care acesta le mulțumea celor care au trimis SMS-uri și emailuri parlamentarii ca să stopeze legea privind certificatul verde, dacă dânsul îi susține pe cei care i-au adresat amenințări la adresa vieții ei și a familiei sale.

Domnul George Simion i-a spus că își asumă și este responsabilă.

Adică, in viziunea lui, orice opinie politică (protejată de Constituție) vine cu asumarea că poate deranja niște scelerați care adresează amenințări oribile. E treaba ta dacă stârnești violență și amenințări printr-o poziționare pe un subiect. Formulă standard de învinovățire a victimei.

Este exact genul de retorică fascistă.

După ce Simion a spus asta s-a dezlănțuit un val de violență verbală, de injurii abjecte, de expresii degradante la adresa Dianei. I-au invadat inclusiv pagina, potopind-o cu o grămadă de comentarii degradante la toate posturile. Peste 300 de comentatori.

Haidamacilor, opriți-vă!

Nu vă arătați dreptatea și principiile înalte prin astfel de asasinate morale! Vă aratați doar micimea sufletului și lipsa oricărei minime umanități.

Si da, domnul Simion este agramat. Sau folosește româna de peluză. Auzi formulare. Te doare mintea. „Cine amenință, dă-i pe mâna organelor abilitate.” :))

Foarte multe mesaje primite de deputată conțin cuvinte vulgare și amenințări scabroase, inclusiv cu referire la actuale sexuale explicite. Am ales să nu le publicăm. Mai jos aveți numai unul dintre ele.

Vă recomandăm și:

„George Simion trăiește cu sub 2000 de RON pe lună dacă am fi proști să îl credem”

Adrian Papahagi: „George Simion, un mic vadim fugărit oportun-electoral de unguri”

George Simion despre Traian Băsescu: „O dezamăgire. Mai mult a creat dezbinare în Moldova”

ursă foto: Facebook


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

12 copii au ars de vii. „I-am auzit plângând, țipând”

mie nov. 24 , 2021
45 de oameni au murit marți dimineață într-un autocar care a ars în Bulgaria, doar 7 dintre pasageri supraviețuind unui accident urmat de un incendiu. Oamenii dormeau în momentul accidentului, mai puțin un pasager, care a reușit să salveze alți oameni. Momentele de groază trăite au fost povestite de acesta […]

V-ar putea interesa și: