Deputat amenințat: „Îți dăm foc și ție și familiei dacă votezi certificatul verde”

Un deputat român, Diana Stoica, a fost amenințată într-un mod brutal. I s-a transmis că, dacă va vota pentru certificatul verde, i se va da foc, și ei, și familiei.

Aceasta l-a întrebat pe George Simion, președintele AUR, dacă îi susține pe cei care i-au adresat amenințări la adresa vieții ei și a familiei sale. Acesta i-a spus că își asumă și este responsabilă.

„Ca și alți colegi, am primit mai multe SMS-uri, printre care unul chiar astăzi de amenințare.

La postarea domnului Simion în care îi lăuda pe cei care au trimis mesaje și emailuri parlamentarilor, l-am întrebat ce părere are despre mesajul de amenințare. Dânsul mi-a spus că sunt responsabilă și să-mi asum.

Exact ce să îmi asum? Că opiniile politice pot să conducă la amenințări cu moartea pentru mine și familia mea?

Atitudinea dânsului este tipică mișcărilor fasciste interbelice.

După ce dânsul mi-a zis să îmi asum a urmat un val de atacuri la persoană și jigniri oribile din partea susținătorilor dânsului.Asta e politica pe care vrea să o facă AUR? Astea sunt valorile pe care le clamează ei?”, spune aceasta, pe pagina sa de Facebook.

Deputatul Cătălin Teniță, USR, îi compară pe cei de la AUR cu huliganii fasciști din epoca interbelică.

„Hai să o spunem clar și răspicat.

Comportamentul membrilor și susținătorilor AUR este extrem de similar cu cel al huliganilor fasciști din epoca interbelică.

Colega mea, Diana Stoica, l-a întrebat pe domnul George Simion, într-un comentariu la un post prin care acesta le mulțumea celor care au trimis SMS-uri și emailuri parlamentarii ca să stopeze legea privind certificatul verde, dacă dânsul îi susține pe cei care i-au adresat amenințări la adresa vieții ei și a familiei sale.

Domnul George Simion i-a spus că își asumă și este responsabilă.

Adică, in viziunea lui, orice opinie politică (protejată de Constituție) vine cu asumarea că poate deranja niște scelerați care adresează amenințări oribile. E treaba ta dacă stârnești violență și amenințări printr-o poziționare pe un subiect. Formulă standard de învinovățire a victimei.

Este exact genul de retorică fascistă.

După ce Simion a spus asta s-a dezlănțuit un val de violență verbală, de injurii abjecte, de expresii degradante la adresa Dianei. I-au invadat inclusiv pagina, potopind-o cu o grămadă de comentarii degradante la toate posturile. Peste 300 de comentatori.

Haidamacilor, opriți-vă!

Nu vă arătați dreptatea și principiile înalte prin astfel de asasinate morale! Vă aratați doar micimea sufletului și lipsa oricărei minime umanități.

Si da, domnul Simion este agramat. Sau folosește româna de peluză. Auzi formulare. Te doare mintea. “Cine amenință, dă-i pe mâna organelor abilitate.” :))

Foarte multe mesaje primite de deputată conțin cuvinte vulgare și amenințări scabroase, inclusiv cu referire la actuale sexuale explicite. Am ales să nu le publicăm. Mai jos aveți numai unul dintre ele.

Vă recomandăm și:

„George Simion trăiește cu sub 2000 de RON pe lună dacă am fi proști să îl credem”

Adrian Papahagi: „George Simion, un mic vadim fugărit oportun-electoral de unguri”

George Simion despre Traian Băsescu: „O dezamăgire. Mai mult a creat dezbinare în Moldova”

ursă foto: Facebook

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Facebook, și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.