Deputat PNL: „Pilonul II se va naționaliza! Situația este DRAMATICĂ. Asistăm exact la situația anilor 50”

Deputatul PNL Florin Cîțu spune că pilonul II de pensii se va naționaliza de către guvernanți, anul viitor, și că situația economică a României este dramatică și amintește de anii 50, când comuniștii demotizau tot ceea ce însemna capital privat.

Iată declarația sa de azi, 23 decembrie 2018 (unele pasaje au fost îngroșate de redacție).

„Dragnea, Valcov, Teodorovici si Tariceanu CONFIRMA- legea pensiilor are nevoie de NATIONALIZAREA pilonului II !

NATIONALIZEAZA pilonul II sa plateasca pensii speciale! Tupeu de borfas.

Acesti ipocriti, cu averi la vedere mult mai mari decat ale oricarui CEO de companie privata, zic ca ei tin partea oamenilor saraci. Chiar mai crede cineva acest lucru? Este cineva atat de credul? Daca mai este, atunci ….

Acesti ipocriti sunt si mincinosi notorii. De cate ori au zis in ultimii doi ani ca nu introduc taxe noi? Mint cum respira.

Dar acum trec la cel mai grav lucru in ultimii 29 de ani. Reinstaurarea national-socialismlui in Romania.

Lasati la o parte toate cifrele din ordonanta despre pilonul II.

Asta este tot ce conteaza: Romanii isi pot transfera banii de la pilonul II la pilonul I din septembrie 2019. Tot de la 1 septembrie creste si punctul de pensii si legea pensiilor are cel mai mare impact.

Nu este nicio coincidenta. Legea pensiilor nu se poate aplica fara taxele introduse in economie si mai ales fara desfiintarea pilonului II !!

Exista vreun cetatean roman care vrea sa-si scoata banii din contul de economii de la pilonul II si sa:

– sa plateasca pensiile pentru zecile de mii de angajati la stat pentru care statul nu a platit contributii? – doar in 2017 statul NU A PLATIT 3.5 miliarde lei la fondul de pensii si NU A PLATIT 7 miliarde lei la bugetul general consolidat.

– sa plateasca pensiile speciale ale celor care au iesit la pensie in aceasta perioda. Chiar credeti ca vrea cineava sa-si scoata banii din economii si sa plateasca pensia lui Vacaroiu?

Deja platim prin contributiile noastre din venitul lunar pensiile acestora. Nu este nevoie sa platim si cu economiile noastre.

Si pentru ca nu vor exista romani care sa transfere de buna voie banii pusi deoparte pentru propriile pensii catre pilonul I unde sa acopere gaura de la bugetul de pensii, Dragnea, Valcov, Teodorovici si Tariceanu vor NATIONALIZA pilonul II de pensii.

Strategia este simpla. Timp de 8 luni vor demoniza acest sector (asa cum au facut cu energia si sistemul financiar). Iar la 1 septembrie ne vor spune ca asta vor romanii pentru ca pilonul II de pensii este “incorect” or alta prostie de acest gen.

Ce putem face?

– romanii care au pierdut bani in aceste zile pe piata de capital sa-i dea in judecata pe Teodorovici, Tariceanu, Dragnea si Vaclov,

– romanii care pierd bani la dobanda la depozite de pe urma taxei sa-i dea in judecata pe Teodorovici, Tariceanu, Dragnea si Vaclov

– romanii, aici o sa intru si eu, care pierd pilonul II de pensii sa-i dea in judecata pe Teodorovici, Tariceanu, Dragnea si Vaclov (am inceput discutiile cu avocatii pe aceasta tema).

Situatia este dramatica in acest moment. Asistam exact la situatia anilor 50. Comunistii atacau tot ce reprezenta sector privat. Dupa cateva luni au inceput nationalizarile.

Toti cei care stau acum deoparte, asista si zic “lasa ba, ca aia merita” sau se bucura cum ataca niste infractori de drept comun, care dintr-o greseala istorica au ajuns sa conduca Romania, capitalul privat, sunt direct responsabili pentru instaurarea regimului national-socialist in Romania in 2019.

Nu exista economie de piata dezvoltata fara sector privat puternic si dezvoltat. Dar exista economii dezvoltate si puternice cu aparat de stat mic. ”


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Program de Sărbători la CMSN Constanța

Dum dec. 23 , 2018
În data de 24.12.2018, 26.12.2018 și 02.01.2018 program normal de lucru și vizitare a secțiilor Acvariu, Delfinariu, Microrezervație, Păsări Exotice și Planetariu. În data de 25.12.2018, 31.12.2018 și 01.12.2018 închis pentru publicul vizitator. Puteți urmări Constanța % și pe Google News sau canalul de WhatsApp. Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat […]

V-ar putea interesa și: