Deputații George Vișan și Radu Babuș rămân în PSD pentru a implementa Programul de Guvernare

george visan, radu babus

George Vișan și Radu Babuș, deputați PSD de Constanța, au făcut declarații prin care își arată susținerea față de Partidul Social Democrat și își exprimă punctul de vedere în legătură cu recentele alegeri ale colegilor din Parlament de a părăsi formațiunea politică.

Redăm în continuare textul integral al declarației deputatului Vișan:

„PSD este echipa din care fac parte de peste 14 ani. Alături de colegii mei am învățat că politica presupune dedicație, muncă, perseverență și responsabilitate. Am învățat că binele cetățeanului este prioritar iar votul acestuia nu trebuie dezamăgit niciodată. De aceea sunt și voi fi alături de familia mea politică, PSD. Intotdeauna imi voi respecta promisiunile făcute cetățenilor care și-au investit încrederea în mine, în noi, în PSD. În 2016 ne-am angajat să imbunătațim viața românilor prin Programul de Guvernare al PSD și este normal ca cetățenii să aștepte acum cu încredere și speranță îndeplinirea promisiunii noastre. Indiferent de alegerile făcute recent de câțiva dintre colegii nostri, PSD rămâne un partid unit, puternic și pregătit să continue Programul de Guvernare. Din punctul meu de vedere, votul de investire al actualului Guvern a fost unul benefic pentru țară, forma actuală fiind una eficientă, compusă din oameni capabili, cu experiență si expertiză. Sunt convins că partidul nostru este soluția pentru o Românie modernă, prosperă și europeană”

Și deputatul Radu Babuș își exprimă susținerea față de Partidul Social Democrat, Guvern si Programul de Guvernare. Iată ce spune deputatul constănțean:

„Sunt membru al Partidului Social Democrat din anul 2003.Am trecut prin toate etapele atât în opoziție cât și la putere și sunt deputat de Constanța la al doilea mandat.Niciodată nu am pus la îndoială buna credință a conducerii PSD și am susținut întotdeauna proiectele și inițiativele partidului.

Chiar dacă există câțiva colegi în Parlament care au hotărât să părăsească partidul și indiferent de motivele acestora, eu nu voi putea să am niciodată o asemenea atitudine. Consider că unul dintre principiile fundamentale dupa care trebuie să se ghideze orice om politic este acela al loialității față de formațiunea politică pe listele căreia a fost ales.

De asemenea am candidat crezând în fezabilitatea Programului de Guvernare și acesta s-a dovedit a fi unul performant.

Din punctul meu de vedere nemulțumirile personale ale oricărui politician trebuie să își găsească o rezolvare în interiorul partidului și nu în exteriorul acestuia pentru că nu este normal ca atunci cand ești investit cu încrederea electoratului și a colegilor de partid să ai opțiuni strict de natură individuală.

Am susținut și voi susține în continuare conducerea partidului, Guvernul și implementarea Programului de Guvernare.”

Comunicat de presă
Sprijină jurnalismul independent. Poți dona aici:

Recomandare

Recomandare

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.