Deputatul Focșa a fost exclus din AUR și trebuie să demisioneze din Parlament

Deputatul Dumitru Viorel Focşa – care şi-a agresat soţia – a fost exclus din AUR şi, potrivit unui anunţ al partidului, trebuie să demisioneze din Parlament.

„Biroul Naţional de Conducere al AUR a decis sâmbătă să îl excludă pe Dumitru Viorel Focşa din partid, după ce acesta şi-a agresat fizic soţia în timpul unui scandal  casnic.  Ancheta internă întreprinsă de Juriul de Onoare al Alianţei pentru Unirea Românilor a stabilit că acuzaţiile apărute în spaţiul public în urma scandalului declanşat la domiciliul familiei Focşa se confirmă”, anunţă AUR sâmbătă.

Conform AUR, gestul comis de deputatul Dumitru Viorel Focşa este incompatibil cu calitatea de membru de partid şi cu demnitatea de parlamentar.

Alianţa pentru Unirea Românilor îi cere public deputatului Focşa să îşi respecte angajamentul asumat şi să îşi depună mandatul de parlamentar, ca urmare a sancţiunii primite pe linie de partid.

„AUR respinge ferm orice formă de violenţă domestică şi se disociază de orice personaj care practică, promovează sau tolerează acest gen de manifestare. Cerem pe această cale partidelor şi organizaţiilor publice din România să urmeze exemplul pe care îl dăm astăzi şi expună public toate cazurile de agresiune împotriva unor persoane lipsite de apărare”, subliniază formaţiunea.

„Dacă conducerea AUR îmi va cere să-mi  dau demisia din Parlamentul României, o voi face spre binele colegilor mei și al românilor care cred în AUR, nu că cere @SorinRoscaStanescu prin  pastila lui pe YouTube asta.”, spunea Focșa în urmă cu două zile.

Recomandări:

Soția deputatului Focșa: „Voi demara procedura de divorț. Am părăsit domiciliul”

Într-un comunicat agramat, deputatul Focșa care și-a lovit soția spune că „incidentul” a fost declanșat de gelozia soției și îi face pe ziariști „măscărici”


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Deputatul Focșa a fost exclus din AUR și trebuie să demisioneze din Parlament

  1. citi nu au fost exclusi din partide si nu si din parlament Partidul i-a dat mandatul sau locul a fost cistigat datorita lui ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Premierul Ciucă a anunțat câți bani vor primi românii care fac parte din categoriile defavorizate

sâm ian. 7 , 2023
Premierul Nicolae Ciucă a prezentat mai multe măsuri de sprijin pentru categoriile vulnerabile pentru acest an, spunând că e de datoria guvernanților să îi ajute pe cei în nevoie. „În contexte economice dificile, este datoria noastră să ajutăm categoriile vulnerabile. Am făcut-o în 2022 şi vom continua şi anul acesta. […]

V-ar putea interesa și: