Deputatul George Vișan a pus punctul pe i în scandalul apei calde

george vișan

Deputatul PSD Constanța George Vișan a pus punctul pe i în scandalul apei calde din Constanța.

Acesta avut, ieri, o intervenție punctuală și corectă, în care îi solicită Ministrului Energiei, Anton Anton, membru ALDE, soluționarea de urgență a situației de criză în care sunt puși constănțenii prin sistarea furnizării apei calde.

Deputatul social-democrat îi atrage atenția acestuia că ministerul pe care îl conduce este acționar unic la Electrocentrale Constanța și este necesar să se implice în rezolvarea neîntarziată a situației revoltătoare pentru cetățenii municipiului.

„Primăria Constanța, Consiliul Local, cat și Radet Constanța au întreprins toate acțiunile necesare menținerii în funcțiune a CET Palas și au căutat mereu soluții pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă Electrocentrale Constanța, prin achitarea sumei de 584 milioane lei chiar dacă prestațiile începand cu 2014 pană în prezent s-au situat în jurul sumei de 573 milioane.

Domnule Ministru în calitatea dumneavoastră de acționar unic la Electrocentrale Constanța ați fost informat cu privire la această măsură extremă de a sista furnizarea agentului termic către constănțeni începand cu 27 septembrie a.c lăsând fără apă caldă mai bine de 150000 cetățeni? Ținând cont de importanța furnizării energiei termice și că suntem în pragul sezonului rece doresc să vă întreb care sunt măsurile avute în vedere pentru rezolvarea imediată a situației prezente dar și care sunt planurile concrete de retehnologizare și eficientizare a Electrocentrale Constanța?”

În interpelarea sa, Vișan punctează și managementul defectuos al actualului consiliu de administrație în gestionarea acestei situații de criză.

„Domnule Ministru care sunt criteriile de evaluare a performanței consiliului de administrare al Electrocerntrale Constanta și ce proiecte de retehnologizare a unității de producție CET Palas au fost prinse în planul de management? CA-ul Electrocentrale Constanța întreprinde acțiuni de PR trimițând scrisori către clienții Radet în loc să fie preocupat de identificarea unor soluții tehnice si fiabile care să prevină această situație critică.”

În încheierea intervenției sale, deputatatul constănțean îi solicită ministrului să prezinte public măsurile pe care le are în vedere în privința actualului consiliu de administrație, inclusiv demitarea membrilor acestuia pe fondul lipsei de responsabilitate și viziune în rezolvarea problemelor existente ale Electrocentrale Constanța

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Bătrân de 86 de ani, lovit de un Matiz

Wed Oct 3 , 2018
Un bătrân de 86 de ani, care traversa prin loc nepermis, a fost lovit de un Matiz. Astăzi, la ora 10:27, un bărbat de 63 ani a condus autoturismul marca Daewoo Matiz, pe Şos. Mangaliei din Constanţa, dinspre Gară către str. Caraiman. Când a ajuns în dreptul blocului A, a […]