Deputatul Lucian Lungoci îl ia la mișto pe primarul Vergil Chițac: „E ca în bancul de la Radio Erevan”

Fotografie cu tâlc postat de Lucian Lungoci pe pagina sa de Facebook. El și primarul Vergil Chițac apar în exact aceeași poziție, cu cămăși asemănătoare, cu mânecile suflecate. Diferă ceasurile

Lucian Lungoci, parlamentar PSD, nu a pierdut ocazia să puncteze, într-un ton ironic, o nouă poticneală, ca s-o numim așa, a primarului Vergil Chițac.

Declarațiile sunt cu atât mai interesante cu cât despre Lucian Lungoci se spune că ar putea fi un foarte bun contracandidat pentru actualul primar la viitoarele alegeri. Așa și este. Rămâne de văzut care este și opinia liderilor partidului, Felix Stroe și Ion Dumitrache, care ar avea alte opțiuni.

Iată ce spune Lucian Lungoci:

„Lume, lume, eveniment minune!

Așteptat de constănțeni cu sufletul la gură, în data de 1 februarie! Că doar așa a anunțat primarul Vergil Chițac, întrebat fiind când se va redeschide Spitalul Clinic de Boli Infecțioase.

Drept este că în prețiosul stil a bâiguit ceva despre cartierul Medeea și o clădire închiriată unei firme, dar la fel de adevărată este și constatarea conform căreia cei mai mulți constănțeni au înțeles și au așteptat redeschiderea Spitalului de Infecțioase.

Cred că până și primarul Chițac s-a prins de gafa făcută – nici prima și , în mod cert, nici ultima – iar drept urmare nici măcar nu i-a călcat pantoful liberal la… Centrul de evaluare COVID din cartierul menționat mai sus. Adică la cele 16 paturi care nu le suplinesc, sub toate aspectele, pe cele de la Spitalul de Boli Infecțioase.

Asta-i ca-n bancul de la Radio Erevan:

Un ascultător întreabă – E adevărat că lui Ionescu i s-a dat o Volgă alba?

Redacția răspunde – Da, cu trei mici corecții: nu era albă, era neagră; nu era Volgă era bicicletă; nu i s-a dat, i s-a luat.

Îl las pe Vergil Chițac să se dumirească cine-i Ionescu, unde-i Volga, a cui este bicicleta și, nu în ultimul rând, cui nu i s-a dat, ci i s-a luat! Până se dumirește Primarul Constanței, îi solicit public să anunțe explicit când se va redeschide Spitalul Clinic de Boli Infecțioase!

Mai direct spus să renunțe la glumițe cu: “în scurt timp”, „mai apoi”, ”la o dată ulterioară” sau …la primăvară.

Până se decide și Vergil Chițac să ia în serios problema #redeschiderii, îi reamintesc faptul că în această unitatea #sanitară sunt tratați bolnavi și cu alte afecțiuni, în afara COVID 19.

Din cauză ambâțului manifestat “plenar” de primarul Constanței, aceștia au fost lăsați de izbeliște și nu puțini au dat mâna cu moartea… De izbeliște a fost lăsat și personalul medical, cel care a fost împrăștiat prin tot județul fără a avea certitudinea unui loc sigur de muncă.

Și ca să nu existe vreo urmă de confuzie pentru Vergil Chițac, precizez că vorbesc despre pacienții și angajații Spitalul Clinic de Boli de Infecțioase din Constanța, Bulevardul Ferdinand numărul 100…”

Recomandări:

Chițac nu știe ce temperatură medie este în apartamentele din Constanța! Primarul din Buzău l-a făcut K.O.

Doru Iordache, consilier al primarului Chițac: „Ne abținem să mai dăm un termen pentru redeschiderea Spitalului de Boli Infecțioase” VIDEO

Ministrul Sănătății: „Eu cred că vom reveni la normal până la sfârşitul lunii martie”

Chițac, epigonul lui Făgădău: „Nu putem gândi altfel!”

Președintele comunității evreiești din Constanța despre Călin Georgescu, președinte de onoare propus al AUR: „Individul e GĂUNOS până la prăsele”

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Deputatul Lucian Lungoci îl ia la mișto pe primarul Vergil Chițac: „E ca în bancul de la Radio Erevan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Felix Stroe: „PSD se va opune inclusiv în Senat INTERZICERII cumulului pensiei cu salariul. E o promisiune!”

Wed Feb 2 , 2022
În coaliția de guvernare a apărut un nou subiect asupra căruia PNL și PSD nu sunt de acord. Liberalii ar vrea interzicerea cumulului pensiei cu salariul, social democrații sunt împotrivă. Aceștia din urmă afirmă, prin vocea președintelui Organizației Județene Constanța, senatorul Felix Stroe, că o astfel de prevedere este neconstituțională. […]
Felix Stroe, candidat PSD la Senatul României: „Autoritățile locale devin motorul atragerii banilor europeni!”